donderdag 20 april 2017

Axel bank montis

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Montis producten? Gratis verzending vanaf €25. Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies.


Je nieuwe bank vind je bij DFS.

Kenmerkend is het onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken. Dit zorgt voor een open karakter. Het geheel is opgebouwd uit rondom afgewerkte elementen die je flexibel kunt opstellen.


Geniet van een goed glas wijn of een culinair aperitief. De AXEL is de ultieme bank die je verwelkomt in. De fijn gesneden kubistische ombouw heeft een onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken, waardoor de bank geen verbinding lijkt te hebben met de ondergrond. Kwalitatief zijn de beste materialen gebruikt.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. In onze winkel in Gorinchem vindt u een zeer ruime Montis studio met daarin maarliefst vier verschillende Axel banken.

De duidelijke lijnen, grote zitkussens en onopvallende poten kenmerken het uiterlijk van de Axel. De standaard kussens van het bankstel zijn gevuld met een mengsel van latex, waardoor de kwaliteit jarenlang behouden blijft en deze de typerende vorm van de Axel overeind houdt. De pootjes onder de banken uit deze serie zijn daarentegen erg fijn gesneden. Daardoor vallen ze amper op wat ervoor zorgt dat de bank lijkt te ‘zweven’. Deze door Gijs Papavoine ontworpen elegante zitbank met heerlijke zachte kussens heeft een uitnodigende uitstraling.


Het onderstel van de bank is bijna niet te zien, waardoor het lijkt alsof de bank geen verbinding heeft met de ondergrond. Zak relaxed weg in de royale kussens en geniet van de modieuze uitstraling. Het ontwerp van de bank is krachtig door zijn eenvoud.


Montis Axel bank combineert stijlvol design met optimaal comfort. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Vraag een offerte, Montis hier te bestellen tegen projectprijzen. De bank maakt gebruik van de beste materialen. Zo kunt u kiezen voor een hoekbank, een hoek van 45°, een chaise longue en een poef in twee afmetingen.


De Axel van Montis is te verkrijgen met een roestvrijstalen onderstel dat de bank zwevend maakt in de ruimte. Componeer een ruime design hoekbank of royaal zitlandschap met een ruime keuze uit uitvoeringen en hoogwaardige leersoorten en rijke stoffen.

Gloednieuwe design loungebank van montis model axel xl, zits. Stof is geïmpregneerd tegen vlekken. De Axel bank van Montis is vanwege zijn uitstraling in combinatie met een hoogwaardig zitcomfort al jaren bijzonder populair. Na het enorme succes van deze laatste bank heeft Montis besloten om ook in het hogere segment indruk te maken met een van de mooiste design banken van Nederandse bodem.


Het is een elegante bank met een uitnodigende uitstraling. Ieder meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving en is zorgvuldig afgewerkt. Montis meubelen staan niet voor niets bekend om hun uitstekende kwaliteit.


Het perfecte zitcomfort van een Montis bank of fauteuil ontstaat uit technieken met oog voor detail en kwaliteit. Modern design ontworpen vanuit jarenlange tradities. Bekijk onze geselecteerde Montis collectie in uitgesproken kleurstellingen en diverse leer- en stofsoorten in onze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts