vrijdag 21 april 2017

Steen behang wit

Altijd de Laagste Prijsgarantie! Bestel jouw favoriete behang eenvoudig online. Voordelig én snel verzonden! De mooiste muurdecoratie vindt je bij Acaza. Op zoek naar een nieuwe basis voor je interieur, maar niet de behoefte om je hele huis te verbouwen?


Steen behang kopen bij KARWEI.

Bekijk dan de mogelijkheden van steen behang. Creëer gemakkelijk een mooie steenlook en kies uit verschillende dessins. Ga voor een aardse en rustgevende stijl met een stenen muur die net echt lijkt.


Hiermee haalt u een stukje buiten naar binnen. Een look a like stenen muur maakt de sfeer in huis compleet. In ons assortiment hebben wij meer dan 1rollen steen behang op voorraa tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


Allemaal met een bijzonder mooi en leuk motief. Een stenen muur maar dan van behang en niet van echt te onderscheiden !

U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Baksteen behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Afmetingen: 10M lang en 53CM breed. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart- wit maken.


Het steen behang van behangwebshop. Zo maakt u met bakstenen behang gemakkelijk een mooie muur in huis. U kunt drukke of rustige prints kiezen van steenmotief behang. De printen lijken levensecht en na het strak op geplakt te hebben zal iedereen ook geloven dat het een stenen wand is. Behang , maar toch weer niet.


Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Een nieuw behangetje kan je interieur een heerlijke opknapper geven. Ga je voor een trendy behang met bloemen of steen ? Of durf je een hele muur van fotobehang aan?


Wil je behang in een leuke groene tint? Met goed gekozen behang kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt. Het is fotobehang met een realistische fotoprint van een stenen muur.

Het wordt zowel gebruikt voor tienerkamers, woonkamers en hobbykamers. Populaire prints zijn de klassieke rode baksteen, natuursteen en steenstrips. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Geef je interieur karakter met ons prachtige steen behang.


De robuuste uitstraling in combinatie met warme kleuren vormen een echte sfeermaker en maken steenprint behang een absolute must-have voor je interieur. Ontdek ons uitgebreide assortiment steen behang en creëer een gave accentmuur! Zoek je behang met steenmotief?


Om een snel een echt stenen muur te krijgen. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten behang die bij jouw stijl en interieur passen. Dit behang is geschikt voor grote ruimtes. Voor kleine ruimtes kun je beter voor pastelkleurig behang gaan, omdat dit behang de ruimte de nodige lichtheid geeft.


Geel behang kan de concentratie en creativiteit bevorderen en is dus ideaal voor op kantoor of school. Rood behang trekt de aandacht en wekt de eetlust, en is dus ideaal voor in de keuken. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven? Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang.


Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts