dinsdag 4 april 2017

Spiegel bestellen online

Eenvoudig bestellen in stappen. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit. Triple HR Glas van hoge kwaliteit.


Uitstekende service en hoge kwaliteit.

Nu ook achteraf te betalen. Ruim aanbod in glas en spiegels. Alles volledig op maat gemaakt en afgestemd naar uw wens. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Alle spiegels vind je op beslist.


Bestel simpel jouw woondecoratie online. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat.

Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Ook verkopen wij divers bijpassende lijsten. En wat u niet kunt vinden op de site kunnen wij vaak wel maken hiervoor kunt een bericht sturen via spiegelwinkel.


Barok spiegels met facet spiegel facet spiegel facetspiegel standaard spiegels spiegels. Een spiegel is een onmisbaar item in je huis. In verschillende ruimtes in je huis kan je er één ophangen.


Bij fonQ by vtwonen kan je kiezen uit verschillende maten, materialen en vormen. Waarvoor ga jij de spiegels van Xenos gebruiken? Of je nu gaat voor praktisch of decoratief, bij Xenos koop je de spiegel die bij jou past.


Zo hoef je niet te fietsen met een grote passpiegel op je bagagedrager. Bekijk snel ons assortiment spiegels ! Grote spiegel als spiegelwand is mogelijk. Vele toepassingen, zoals als badkamerspiegel, spiegel met verlichting.


Ruime keuze uit ons uitgebreide assortiment aan spiegels en lijsten. Spiegel op maat bestellen in drie stappen. Na het opgeven van de gewenste afmetingen en de keuze voor de randafwerking wordt direct de prijs berekend en kan het product aan de winkelwagen worden toegevoegd.

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Gratis verzending vanaf €30!


Modern, klassiek, glad of met motief, lichte of donkere lijst, facet geslepen, het is allemaal mogelijk bij dé spiegelshop van Nederland. Gemakkelijk online besteld of in een van onze winkels. Vandaag besteld , morgen in huis.


Het aanbod is zeer bree ruim 10. De ruime keuze in vele kleuren, formaten, vormen en stijlen zorgt ervoor dat u hier gegarandeerd een spiegel naar wens zult vinden. Strakke, praktische spiegels voor in de badkamer, maar ook voor unieke, moderne en sfeervolle spiegels op maat die een mooie toevoeging zijn binnen jouw interieur. Dit type kenmerkt zich door een rechthoekig en riant formaat waarin je meestal tot 1 van je lichaam terugziet.


Naast het assortiment vlakglas artikelen leveren we ook diverse montage- en beglazingsmaterialen, hardglas beslag en onderhoudsmiddelen. Nu besteld , dinsdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Er zijn diverse spiegels te vinden in het assortiment van Leen Bakker.


Kies voor een functionele spiegel of ga voor een gedurfd exemplaar en creëer zo hét pronkstuk van jouw woonkamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts