vrijdag 28 april 2017

Magneet krijt behang

Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Geef je interieur een boost!


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Dit is behang op vinylbasis waarin ijzerdeeltjes zijn verwerkt.

De toplaag bestaat uit een laag waarop je met krijt kan schrijven en daarnaast doet het behang dienst als magneetbord. Dit materiaal is super handig, makkelijk af te wassen en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Krijt op de muur richt vanaf nu geen blijvende ‘schade’ meer aan.


Met het krijtbord-magneetbehang van Groovy Magnets kun je naar hartenlust met krijtjes, foto’s en magneten in de weer. Dit behang is namelijk een krijtbord en magneetbord in één. Het magneetbehang is beschrijfbaar met krijtstift of krijt.


Met dit magnetisch behang maar je snel en gemakkelijk een mooie magneetwand in de. Ook voor de kinderkamer is dit behang echt geweldig: alle kleine Picasso’s kunnen nu naar hartenlust op de wand tekenen (zonder dat papa of mama boos wordt).

Krijtbord behang en magneet krijtbord behang is wel zo easy! En het magneet whiteboardbehang is beschrijfbaar met whiteboardmarkers of krijtstiften. Het is snel schoon te maken met een vochtig doekje!


Voor krijtstift wat een langere tijd op het behang zit raden wij onze cleanerspray aan. Even sprayen en met een doekje erover en hij is schoon! Maar ook in de horeca komt dit handige behangpapier van pas! Behang een hoek van het restaurant of café met dit behangpapier en schrijf hierop de suggesties van de dag. Met het behang van Groovy Magnets zorg je niet alleen voor een vrolijke noot, maar bovendien geniet je ook van alle voordelen van magneetbehang.


Kies dan voor het krijtbordbehang, waarop de kids zowel met krijtjes als met magneten aan de slag kunnen! Benieuwd wat je zoal kan doen met magneetbehang? Houd de aandacht vast met unieke magneten.


Laat het creatieve wonder in je kindjes lost met dit veelzijdige behang. Met het krijtbord magneetbehang kun je bovendien een persoonlijk moodbord creëren door postkaartjes, foto’s of recepten met magneten aan de wand te hangen. Of het nu gaat om bureauruimtes, kinderkamers of keukens, het krijt - en magneetbehang kan overal een handig en decoratief extraatje bieden. Zo kan er vrij getekend worden op het behang. Het behang is afwasbaar en daardoor makkelijk te onderhouden.


Daarnaast kunnen er verschillende magneten aangebracht worden, om je interieur een geheel eigen look aan te geven. Naast dat dit behang prachtig staat in elk wooninterieur, is dit behang ook uitermate geschikt voor horeca gelegenheden.

Bekijk de mooiste kapstokken. Inclusief een set magneten en gekleurd krijt om alvast van start te gaan. De ijzerdeeltjes maken het kleefkrachtig voor magneten.


Ideaal om tekeningen, postkaarten, foto’s en berichten aan op te hangen. Dit mat zwart magneetbehang is én beschrijfnaar met krijt én ijzerhoudend voor magneten. Deze ijzerdeeltjes maken het kleefkrachtig voor magneten.


De krijtbord magneet behang kwam in een lange doos met op de voorkant een sticker met meer informatie. Leuke toepassingen van krijtbord behang. Misschien vraag je je af: Waar heeft iemand dit nou voor nodig?


Er zijn echter talloze plekken waar dit magnetisch krijtbehang goed van pas kan komen. Verf is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Populair tegenwoordig is magneetverf, een decoratieve verf op waterbasis.


Doordat de verf ijzerdeeltjes bevat blijven magneten hangen. Voor de kinderkamer is dit een super leuk idee! Magneetverf is vooral erg leuk voor een industriële kinderkamer.


Het heeft een stoere en ruige uitstraling. Voordeel is dat je geen krijt op de grond hebt. Nadeel is dat als je de krijtstiften er lang op laat zitten je het er bijna niet meer af krijgt. Nog een nadeel is dat je het bijna niet vd muur af krijgt.


Maar dat is met behang misschien net zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts