donderdag 6 april 2017

Afdekfolie trap

Specialistisch advies nodig? Gebruik bij het klussen afdekmateriaal om vloeren, trappen en meubilair te beschermen wanneer je gaat verven of schuren. Het kost even wat tijd om het aan te brengen, maar het scheelt je heel veel werk met schoonmaken.


Denk aan een stucloper, dekzeil, beschermfolie of grondzeil. Sommig materiaal is speciaal bedoeld als bescherming tegen. Bij Praxis kun je goedkope afdekfolie kopen in allerlei soorten en maten.

Er zijn opvouwbare zeilen verkrijgbaar van extra sterk materiaal, maar ook rollen met dunnere folie. Kies je voor afdekfolie met een afplakran dan kun je ervoor zorgen dat deze extra goed op zijn plek blijft en er geen plooien ontstaan. Zo draag je ook bij aan de. Afdekfolie koop je eenvoudig online bij bol.


Een afdekzeil is wat dikker en zwaarder dan afdekfolie. Over een afdekzeil loop je gemakkelijk heen en je hoeft niet bang te zijn dat het scheurt. Ideaal voor op de grond dus. Echter voor het afdekken van je meubels kan je beter afdekfolie gebruiken.


Doordat de folie een stuk dunner is dan het zeil leg je het gemakkelijk over alle objecten heen.

Bouwers en renovatiebedrijven kunnen herstelkosten maar beter voorkómen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De afdekfolie is geschikt voor het afdekken van bijvoorbeeld vloerbedekking, houten vloeren of gladde vloeren.


Zo blijven uw vloeren beschermd wanneer u gaat schilderen, witten, behangen of klussen. De folie is minder elektrostatisch wat ervoor zorgt dat de afdekfolie niet samenplakt. Easydek is specialist op het gebied van tijdelijke interieurbescherming.


Easydek biedt oplossingen voor het afdekken van diverse objecten (vloeren, wanden, trappen , kozijnen etc). Daarnaast heeft Easydek producten die speciaal zijn afgestemd op diverse ondergronden, denk aan: tapijt, hout, natuursteen, metaal, glas, keramiek. Permafix Floorguard Standaard zelfklevend afdekvlies met een hoge mechanische beschermingsfactor en een vloeistofdichte afveegbare toplaag.


Een absorberend vlies welke veelal gebruikt wordt tijdens natte schilderwerkzaamheden. Info over afdekfolie trap. Resultaten van zoekmachines!


Bij elke klus en schilderwerkzaamheden is het wenselijk om een ruimte, kamer, meubelen etc. U gebruikt hiertoe ons afdekfolie op de rol. Eenvoudig online te bestellen in een breedte van 10 2en 4cm. Geschikt voor vloeren en trappen van allerlei materialen, op uiteenlopende oppervlakken, mits deze droog zijn.


Bij Bouwmaat vind je diverse afdekfolie. Bestel direct online op Bouwmaat. Voor bouw, nieuwbouw, renovatie en vastgoedonderhoud een veilige keuze bij het beschermen en afdekken van vloeren en trappen.

Zelfklevende vloerbescherming, de enige juiste oplossing om uw vloer te beschermen tegen schade en vervuiling tijdens het (ver)bouw- en renovatie proces. Een goede vloerbeschermer zorgt voor een veilige werkplek. Het zelfklevende afdekvlies is snel en veilig te verwerken.


Antislip tape in diverse kleuren en maten. Ook 1 op maat te bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts