woensdag 26 april 2017

Klok met eigen tekst

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid.


Ervaar het gemak van Wehkamp.

Maak dan een klok met foto! Houten klok met persoonlijke tekst. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een naam of plaatsnaam op de klok verven. Daarnaast is het ook mogelijk om er een (kleine) afbeelding bij te laten verven.


Vierkante glazen klok met eigen opdruk. Deco klok klein eigen tekst naam foto design. Eenvoudig te ontwerpen in onze online editor. Bijgaand een greep uit ons assortiment.

Een persoonlijke klok zal zeker de eye-catcher van je (woon)kamer worden! Met deze klok wordt klok kijken zelfs een feestje! In ons assortiment vindt u klokken met een RVS ran glas, aluminum en MDF. Bij de glasklokken wordt het logo en de tekst aangebracht op de achterkant van het glas, waardoor een mooie diepte werking ontstaat.


De klok wordt geleverd incl. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Bij ons ontwerpt u zelf uw decoratie met behulp van vele standaard designs, uw eigen tekst , naam of foto.


Gebruik ons speciale design programma, upload uw foto, breng zelf uw tekst aan of voeg uw naam toe. Emaille wandklokken zijn een prachtig cadeau voor diverse gelegenheden zoals jubilea, bruiloften, opening van een zaak etc. AA) en een speciale bevestigingsset met afstand bussen. Door het handmatige productieproces en inbranden in de oven op 800ºC is een kleine kleurafwijking niet volledig uit te sluiten. Een klok met eigen tekst is binnen uur bij u thuisbezorgd!


Neem dan contact op met onze klantenservice. Het bestellen van een unieke klok met foto is heel simpel en eenvoudig. De levertijd van de klokken is dag.


Indien u voor 16:bestel heeft u vaak de klokken morgen al in huis.

Leiden bedrukken we supersnel producten met je eigen foto en tekst. Jouw persoonlijke bedrukking wordt gratis professioneel door ons opgemaakt. Je bent altijd bij de tijd met deze foto op klok.


Klok met foto online bestellen. Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas. Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto.


Gebruik van foto's ook mogelijk! Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Ga voor een persoonlijk cadeau. Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts