dinsdag 4 april 2017

Letters muur

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Spel hun hele naam of initialen in mooie deco letter. Van houten letters tot plexiglas letters tot mdf letters , bij wall-art vind je het allemaal.


Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar decoratieletters, voor je huis, receptie, kantoor of winkel?

Bij wall-art bestel je alle 3D letters die je nodig hebt. Muurteksten en muurstickers daar zijn wij van Muurteksten. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Ontwerp uw houten letters , naambordjes en figuren in vele kleuren en prints.


Originele decoratie voor de muur in de kinderkamer, woonkamer of slaapkamer. Met de ontwerptool van Kramer Stickers ben je helemaal vrij in je eigen ontwerp! Kies uit één van de vele lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf.


De letters zijn in vorm uitgesneden ‘stickers’, zonder een achtegrond.

Zo lijkt het alsof de letters op de muur zijn geschilderd! Wel geeft het kinderen, die al bezig zijn met letters en interesse in letters hebben, een voorsprong. Dit helpt ze in groep waardoor ze meer zelfvertrouwen hebben. Letterkennis voor een kleuter kan dus geen kwaa maar het hoeft niet.


Wanneer een kind interesse toont voor letters kan dit een reden zijn om er wel mee aan de slag te gaan. Nordic zwart wit letters baby douche decor muur vlag. De houten letters zijn ook zeer geschikt voor een workshop of kinderfeestje. Alle letters worden voor u op maat gemaakt.


Ben je helemaal hierheen gescrolld om over muur letters te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene muur letters materiaal is hout.


Bekijk het bord Muur letters van bollingop Pinterest. Bekijk meer ideeën over Muur letters , Handbelettering en Letteren. Met een muurtekst kun je zelf kiezen wat je wilt dat jouw muur elke dag even tegen je zegt. Je zoekt letters voor op de muur ? Jij wilt op een unieke manier jouw bedrijfslogo of slogan weergeven.


Denk dan eens aan letters voor op de muur vervaardigt uit piepschuim. Letters op de muur zijn een ware eyecatcher op de wand van jouw showroom, winkel of kantoor.

Liefde, dat is waar een huwelijk om draait. Met deze LOVE letters geef je een extra tintje aan jullie dag. Heb je een kale muur of wil je de uitstraling van een ruimte omtoveren? Dat kan met deze lichtletters van meter hoog en een totale breedte van meter. Romantisch, origineel en een echte eye-catcher.


Mooi op de Muur heeft een ruim aanbod in huis, dat eenvoudig te bestellen, maar ook vast te bekijken is via onze webshop. Want: Mooi op de Muur betekent meer voor je. Bij ons is het voor jou ook mogelijk om op afspraak de gewenste muursticker uit het assortiment te laten maken terwijl je ter plekke een kopje koffie of thee nuttigt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts