dinsdag 4 april 2017

Goede grondverf

Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Deze grondverf kan zich goed in alle harde, gladde oppervlakten invreten. Maak in dat laatste geval eerst een proefvlak. Een verfsysteem is zo sterk als de zwakste schakel. Grondverf is de basis van een verfklus.


Zorg dus dat de grondlaag in orde is. Ook voor kunststof oppervlakken is er grondverf. Hiervoor geldt hetzelfde als bij een grondverf. Behandel het oppervlak eerst goed , breng de primer op, laat het drogen en breng dan pas de lak aan. Niet alle grondverf stinkt.


Bezuinig niet op een goede grondverf. Veel merken die we aanbieden in onze webshop hebben zelfs speciaal primers ontwikkeld voor de bijpassende lakverven. Universele grondverf kopen. Maar welke soort primer koop je?


Goede grondverf

Er zijn mensen die gewone verf gebruiken om mee te gronden, maar dit raden wij niet aan. Een goede basis is daarnaast erg belangrijk om een glad oppervlak te creëren. Door de grondverf te laten mengen in de kleur van de aflak behaal je het mooiste resultaat.


Het is altijd belangrijk om de Sikkens grondverf goed te laten drogen, zoals dat ook geldt voor andere grondverven waar je gebruik van maakt. Pas na het goed drogen kun je de grondverf schuren. Naast een goede hechting heeft een primer nog andere voordelen. Zo egaliseert het de ondergrond en zorgt ervoor dat de ondergrond niet oxideert of oplost.


Goede grondverf

Sommige soorten grondverf houden ook de straling van uv-licht en vocht tegen. Welke grondverf moet ik gebruiken? Als grondverf zou ik ook een A-merk kiezen en dan natuurlijk hetzelfde merk. Voor Sigma is dat de Sigma S2U Nova Primer link en voor Sikkens is dat de Rubbol Primer link.


Beiden zijn sneldrogende grondverven voor binnen houtwerk op basis van alkydhars en goed voor het gronden en overgronden van houtwerk en bestaande oude verflagen. Bekijk de populaire producten en grootste prijsdalers. Akkoord en door naar Kieskeurig. Let dus goed op de basis van de verf die je gaat gebruiken wanneer je een grondverf of primer gaat kopen. Om ervoor te zorgen dat verf goed hecht, moet de ondergrond meestal eerst voorzien worden van een laag grondverf of een primer.


Goede grondverf

In de verfspeciaalzaken van Engels vindt u grondverf en primers voor alle soorten ondergronden. Wij adviseren u hier graag over, maar vertellen het ook wanneer een grondlaag onnodig is. Als je de ondergrond eerst behandelt met grondverf , wordt de ondergrond optimaal bescherm de lak hecht beter en je krijg een mooier resultaat met een goede en egale dekking.


Voor hout wordt deze onderlaag meestal grondverf genoemd. Voor metaal en kunststof wordt het woord primer gebruikt. Zo komen vers bepleisterde muren, houten meubels en kozijnen nog beter uit de verf met een goede basislaag.


Voor een optimaal resultaat raden wij aan minstens twee lagen grondverf aan te brengen. Voor welke kleur grondverf ga jij? Goed dat je dat nog even meldt, ik heb dat over het hoofd gezien.


Een goede primer of grondverf is essentieel binnen een professioneel verfsysteem. Voor de juiste hechting op de ondergron zodat je daar de aflak in één of meerdere lagen op aan kunt brengen. Je hebt de keuze uit professionele merken zoals Sikkens en andere bekende namen, waarmee je kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Ze kijken goed naar elkaar hoe ze de verf maken en zorgen vaak voor erg gelijke kwaliteiten. Dit is een watergedragen verf die perfect past bij de Sigma S2U Nova Satin en de Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin.


De grondverf is gemakkelijk aan te brengen en droogt redelijk snel, zodat je ook vlot kunt aflakken. Sikkens heeft uiteraard ook een goede grondverf onder de lakverf, de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Een aflak zou zonder grondverf te snel in het hout trekken.


Wanneer moet ik grondverf gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts