vrijdag 14 april 2017

9010 Zijdeglans

9010 Zijdeglans

De lak is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. De verf is makkelijk aan te brengen en is sneldrogend. De watergedragen lak is toepasbaar op hout en i. Gebruik Flexa Strak in de lak zijdeglans bijvoorbeeld voor het lakken van uw kozijnen of deuren.


De terpentinegedragen lak is toepasbaar op hout en i. De buitenlak is vochtreguleren geeft een goede bescherming en is gemakkelijk aan te brengen. Je kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen. Deze zijdeglans verf is geschikt voor decoratieve toepassingen binnenshuis op zowel hout, metaal als kunststof. Het product is ook weersbestendig en te gebruiken voor toepassingen buitenshuis.


Deze dekkende zijdeglanslak van Wijzonol is een zijdeglans , dekkende lakverf voor buiten met een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis). Deze lak is de ideale afwerking voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Deze verf op waterbasis geeft een goed dekken hoogwaardig en duurzaam resultaat. Ook bij nieuwbouwprojecten wordt vaak gekozen voor deze kleur. De twee kleuren lijken hetzelfde maar er zit een duidelijk verschil tussen beide wittinten.


9010 Zijdeglans

Doordat de lak sneldrogend is kan je het snel overschilderen. Ook is de lak geurarm en vergeelt niet. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Ik heb de badkamer een grondige opknapbeurt gegeven, en nou ben ik nogal een luie klusser.


Maar zonder grondverf uitstekend afgewerkt. Welke RAL-kleur wit is tegenwoordig de standaard? Lichte kleuren zijn tegenwoordig populairder. Zijdeglans zit in het midden qua glansgraad en wordt ook weleens ‘satin’ verf genoemd.


9010 Zijdeglans

Hierdoor zijn oneffenheden in de ondergrond minder te verdoezelen dan met een matte verf of lak. Zijdeglans verf of lak is daarentegen makkelijker schoon te maken dan matte verf. Mvg, Robin :) Verf Web Winkel. Bedankt voor je vraag Reni! Het artikel is uitverkocht.


Sikkens Buitenlak Zijdeglans is. Dit product is zowel een grondlak als aflak in één. Perkoleum Zijdeglans is vochtregulerend en heeft een langer glansbehoud en verbeterde droging. De glansgraad zit tussen hoogglans en mat in. Goed toepasbaar als de ondergrond niet mooi glad is, dan valt dat minder op.


9010 Zijdeglans

Met hoogglansverf accentueer je juist alle oneffenheden. U kunt Hammerite metaallak binnen zonder grondverf, direct aanbrengen op alle soorten metaal. Met Flexa Strak in de lak Zijdeglans Terpentinebasis ben je sneller klaar dan. Histor Perfect Finish Lak Zijdeglans is een lak met een mooie lichte glans,. Zijdeglans lakverf van superkwaliteit voor vrijwel alle voorkomende hout- en metaaloppervlakken, binnen en buiten.


Het is sneldrogend en geurarm waardoor u het. Geef bij je bestelling aan welke kleur (naam of code) van welk merk je wenst. Als merk of kleur niet in het menu staat, kun je deze invullen in het tekstvak bij ‘GEWENSTE KLEUR’ (alleen bij 7ml en liter).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts