woensdag 5 april 2017

Alphatex iq zijdeglans

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Beschikbaar in heel veel kleuren. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Geschikt voor alle soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen.


Tevens is deze muurverf geschikt voor keukens en badkamers en toepasbaar over bestaande verflagen. Het beschermd uw buiten muren dus tegen verschillende weersinvloeden. Doordat de schrobvaste muurverf voor buiten ervoor zorgt dat vuil niet gemakkelijk hecht is de zijdeglans muurverf zeer gemakkelijk te reinigen. IQ kan tevens goed worden aangebracht over bestaande verflagen.


Daarnaast is de verf ook zeer eenvoudig aan te brengen. Vakschilders en ervaren doe-het-zelvers waarderen de zeer hoge duurzaamheid en goede bestandheid tegen de diverse invloeden van het weer. Deze muurverf heeft een zeer hoge duurzaamheid en dekking.


Zuigende ondergronden impregneren met Alpha Aquafix. Alpha Projecttex, Alpha tex IQ en Alpha tex SF nu voordelig bij VerfonlineXL. Deze acyl technologie zorgt voor een bescherming met een hoge bestandheid tegen de verschillende weersinvloeden waar de verf mee te maken krijgt. SIKKENS ALPHATEX IQ zijdeglans is een zeer schrobvaste, watergedragen, muurverf voor buiten. Dit product hecht weinig vuil aan.


Wij kunnen dit product in alle kleuren mengen. Glansgraad Lage zijdeglans. Het is een matte buitenmuurverf, waarmee je kunt vertrouwen op een uitstekende bescherming. Alphatex IQ is schrobvast, weervast en gemakkelijk te verwerken. Het is een hoogwaardige keuze, populair bij ervaren doe-het-zelvers en bij professionals.


Wat kleuren betreft is de muurverf te verkrijgen in wit en alle gangbare kleuren. Minimale houdbaarheid in ongeopende verpakking is maanden. Sikkens artikelen voordelig.


Ook zeer geschikt als extra reinigbare muurverf voor in een keuken, badkamer, kinderkamer, toilet e. Deze sterke muurverf zorgt ervoor dat hij bestand is tegen het schrobbenen wassen met water met loogvrij reinigingsmiddel. Uitstekend beschermende zijdeglanzende buitenmuurverf, hoge dekking. Vuilaanhechting word door de uniqe samenstelling van deze muurverf tegengegaan.


Deze buitenmuurverf heeft een zijdeglans afwerking. Snelle levering Bestel nu! Is carbonatatieremmen en heeft en enorme buiten duurzaamheid.


Als u deze muurverf op uw buitenmuren aanbrengt heeft u daar de komende jaren plezier van. Alfhatex IQ Satin is van hoge kwaliteit en zal direct dekken ook op moeilijke ondergronden. IQ Satin geeft een mooie glans aan de gevel en is extreem goed reinigbaar. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Alphatex iq zijdeglans

Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Een topproduct op mee te werken, en een buitengewoon duurzaam product waarmee u jaren vooruit kunt.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts