dinsdag 18 april 2017

Elektrische knikarm zonnescherm

De grootste collectie zonneschermen hier! Zonneschermen voor de laagste prijs. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.

Parasols voor lage prijzen online. Meerdere aanbieders online. Een elektrisch zonnescherm voor op je terras is een maatwerkoplossing. Bij voorkeur wordt het scherm door een vakman geïnstalleerd. Zo weet je zeker dat je zonwering op de juiste manier geïnstalleerd is en bestand is tegen weer en wind.


Een zonnescherm , oftewel een knikarmscherm, is ideaal om je terras te voorzien van schaduw. Kies je voor een zonnescherm in standaard maten of wil je er één op maat laten maken?

Het zonwerende doek van het scherm blokkeert gemiddeld tussen de 90- en van de UV-straling. Met een zonnescherm reguleer je gemakkelijk dat temperatuur op jouw terras. De knikarmen zitten vast aan de voorlijst.


Door de scharnieren van de armen lopen stalen kabels of bandstaal die vastzitten aan sterke veren die onder spanning staan. Dankzij deze constructie kunnen de armen van een zonnescherm in een variabele schuine hoek t. Zowel voor de elektrische knikarmschermen als de schermen die je handmatig bedient, vind je alle benodigde accessoires in onze webshop. Zo koop je bij KARWEI losse slingerstangen, schakelaars of bandopwinders voor je zonnescherm.


Met onze configurator is het een fluitje van een cent om zelf je eigen zonnewering samen te stellen. GAMMA heeft een uitgebreide collectie zonweringen zoals uitval- en knikarmschermen, markiezen, screens en rolluiken. Ruime keuze in doekdessins en kleuren. Bovendien heb je de keuze uit meerdere bedieningsmogelijkheden, waaronder ook elektrische bediening, verschillende soorten losse doeken en andere bijbehorende accessoires.


Naast de prijzen voor de aanschaf van de zonneschermen , moet u ook nog rekening houden met de montagekosten en de prijzen voor de bediening. U hebt de keuze uit een handmatige of een elektrische bediening voor zonneschermen. Wat kost een zonnescherm ? Knikarm zonwering voor extra lage prijzen.


Gemakkelijk online prijs berekenen en bestellen.

Eenvoudig van binnen de knop omdraaien en de zonwering zal automatisch uitklappen. Bekijk alles met zonnescherm elektrisch ! Kies dan voor een elektrisch zonnescherm. Tuinmeubelen, grasmaaiers. De meeste zonneschermen zijn leverbaar tot meter breed.


Heb jij een zonnescherm nodig van meter breed? De keuze wordt beperkter, maar ook hier hebben we diverse zonneschermen voor in ons assortiment. Je berekent de prijs eenvoudig via onze website. Onze zonneschermen worden elektrisch geleverd. Bij IntraSol kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan knikarm zonneschermen.


Er bestaan grofweg drie soorten knikarmschermen: Open systemen, semi-cassette-systemen (half gesloten) en cassette-systemen (volledig gesloten). In ons assortiment van Rainbow Collection vindt u alle drie de soorten knikarm zonneschermen in meerdere uitvoeringen. Dit is een verouderde gedachte. In het verleden was het zo dat je een eenvoudig uitvalscherm zonder motor kocht bij de bouwmarkt.


Tegenwoordig kan je ook een knikarm zonnescherm met buismotor kopen bij de Gamma. Wilt u meer comfort, kies dan voor een knikarmscherm met elektrische bediening. Omdat knikarmschermen vaak groot en zwaar zijn is elektrische bediening gebruikelijk.


Het knikarmscherm wordt voorzien van een motor en met een wandschakelaar doet u het zonnescherm met één druk op de knop open of dicht. Door de hoogte van het scherm en de geïntegreerde armen - de knikarmen - wordt de doorloop in uw tuin niet belemmerd door palen, armen of doeken. In een handomdraai rol je het scherm uit.


Bovendien blijft het tijdens een heerlijke zomeravond langer warm door de beschutting van het zonnescherm. En niet geheel onbelangrijk, buitenzonwering als markies zonwering gaat verkleuring van je meubels tegen. De kleur van je zonnescherm is minstens zo belangrijk als de praktische eigenschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts