dinsdag 4 april 2017

Glazen lijst zonder rand

Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Altijd als cadeau verpakt! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De reden hiervoor ligt in het feit dat wanneer u een afbeelding inlijst in een randloze fotolijst, de aandacht volledig wordt gericht op hetgeen u inlijst en niet op de lijst zelf.

Randloos betekent dus een fotolijst zonder rand en alleen een glas voor uw afbeelding. Wissellijsten van glas koop je natuurlijk bij HORNBACH. Jij bent op zoek naar een fotolijst maar je wilt niet een standaard lijst ? Dan kies je voor de wissellijsten van glas. Lekker neutraal zonder randen en een enorm strak design.


Het past door het design in elk huishouden en is eenvoudig met het wisselen van foto’s. Walther randloze lijsten (klik hier voor meer info) kunnen bij de grotere maten worden opgehangen aan de aan de achterzijde gemonteerde ophanghaakjes (ophanging in de lengte zowel als de breedte mogelijk), bij de kleinere maten is ophanging aan de clips zelf mogelijk (een clip op de lengte en een clip op de breedte, zodat de lijst zowel verticaal als horizontaal kan worden opgehangen). GERSTAECKER wissellijst zonder rand - Zeer gunstig geprijs eenvoudig en praktisch.


In de lijst past een foto of poster van bij cm.

Veelvuldig gebruik vindt deze om certificaten of onderscheidingen te presenteren. Een fotolijst van glas kan volledig transparant zijn of een omkadering hebben van een ander materiaal. In dat geval is de plaat van de fotolijst wel van glas. Duurzame, 4mm dikke spiegel zonder lijst gemaakt van hoogwaardig Miralite Pure- glas. Milieuvriendelijk en een lange levensduur.


De fotolijst ziet er op zich netjes uit maar is totaal niet stevig. Ik had meerdere lijsten bestel een was al beschadigt toen hij aankwam, bij een brak in de hoek het glas toen ik hem rustig op de grond zette en bij een andere brak een groot stuk van het glas toen ik de voorkant aan het poetsen was. Het glas was wederom ook erg vies.


Met deze wissellijst zijn afbeeldingen en foto's snel en veilig achter glas te. Lijsten in alle kleuren en materialen. Een simpel en eenvoudig systeem dat ideaal is voor mensen die geen hoge eisen stellen aan hun inlijstingen. Deze wissellijsten zonder rand hebben een MDF achterwand en een voorplaat van plexiglas.


Door ons ruime aanbod kun je de fotolijst vinden die je fotolijst glas zonder rand. De aluminium lijsten zijn dan ook niet voorzien van draaiveren, maar van een schroefsysteem met klemveren. Teneinde een werk in een Nielsen lijst in te lijsten dient de lijst aan een zijde te worden losgeschroefd. Pas goed op met het uitoefenen van druk op de lijst. Het belangrijkste is dat de glas optimaal wordt gesneden.


Randloze wisselijsten kunt u ook op maat krijgen.

Onze fabrikanten hebben de juiste techniek ter beschikking om een fonctioneel en zeker product te produceren zonder dat er een verwondingsgevaar is. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken. Spiegels… zonder lijst , gewoon mooi door zijn eenvoud.


Veel spiegels worden in onze werkplaats op maat gesneden. Als een spiegel niet in een lijst wordt gezet, slijpen wij de randen perfect af. Indien gewenst kan er aan de spiegel een facetrand geslepen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts