donderdag 6 april 2017

Pip behang outlet

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Alle Behang vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw behang online. Voor 22:bestel morgen in huis.

Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Pip studeerde aan de Academie van Schone Kunsten en is daarna op haar eigen zolder een studio begonnen. Catharina werd door haar broers Pip genoemd. De kleuren en prints van het behang lopen erg uiteen. Pip Studio heeft een grote collectie aan behang.


Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus! Met gouden details, een botanische print, vogels en bloemen, er is keuze genoeg! Vrijwel direct na het uitkomen van de eerste collectie PiP behang (nu jaar geleden) is Behangexpert gestart met de verkoop van dit prachtige behang.

Niet alleen wij waren enthousiast over deze nieuwe behangpatronen maar de rest van Nederland ook ! We zijn de grootste wederverkoper van PiP behang en hebben vrijwel alles op voorraad ! Uitverkoop uit voorraad voor een geweldige deal, zonder fratsen. Eerlijk en goedkoop behang. De collectie heeft frisse, vrolijke kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Online goedkoop behang kopen.


Heeft u een leuke uni (effen) kleur of een fleurig patroon nodig voor de slaapkamer of woonkamer? Wij zijn ervan overtuigd dat u ook in deze pagina van onze outlet prima kan slagen! In de nieuwe collectie behang van PiP Studio vind je de motieven en kleuren van je dromen.


Felle rood- en rozetinten, vergrijsde blauwen en bijzondere groennuances zijn gecombineerd met leigrijs en boterbloemgeel. Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Met Bloemen, Vogels, Stippen. Merken PiP behang online De laagste prijs Veilige betaalopties Snelle levering Niet goed geld terug jaar ervaring behang -verffabriek.


Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. In onze PiP Studio outlet vind je een ruim assortiment dekbedovertrekken waaronder de mooiste PiP dekbedovertrekken voor echte outlet prijzen!

Niet de nieuwste collectie, wel de beste PiP Studio aanbiedingen. Groot assortiment PiP dekbedovertrekken. Vrolijk je slaapkamer op met een nieuw dekbedovertrek van PiP Studio. De grootste collectie behang direct uit voorraad leverbaar. Tot korting op actueel behang.


Van steenbehang tot Acrylbehang. Baby kamer behang van PIP Studio bij IKenIK. De collectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt.


Eijffinger PIP behang komt weer met nieuw behang : ‘Chinese Garden’ met kleurrijke bloemen met daarachter sierlijke ornamenten. PIP studio haalt haar inspiratie uit allerdaagse dingen en gebeurtenissen die heel gewoon lijken maar, als je ze beter bekijkt, eigenlijk van bijzondere schoonheid zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts