woensdag 26 april 2017

2 Componenten spuitbus

2 Componenten spuitbus

Voor elk automerk en elk model, altijd 1 de juiste kleur autolak spuitbus. Professionele A-kwaliteit, voor 14. Vind spuitbussen verf het nu op Kensaq. RAL verf in professionele 2-componenten spuitbus.


K spuitbussen zijn professionele sprays die bestaan uit componenten. Zoals de naam al zegt bevat de spuitbus verschillende componenten die in de spuitbus met elkaar gemengd worden en vervolgens verspoten kunnen worden. Een 2K spuitbus is van uiterst professionele kwaliteit en bestaat uit lak en verharder. Deze 2K Epoxy vulprimer beschikt dankzij de - componenten over goede vullende eigenschappen. Oneffenheden en gaatjes in het oppervlak worden daardoor goed opgevuld waarna het oppervlak goed glad te schuren is.


Koop een 2-componenten spuitbus op kleur aan de hand van de kleurcode of kleurnaam van de lak van uw auto. Onze kleurmakers voeren de kleurcode of -naam in, waarna zij volgens het recept de kleur van auto kunnen mengen. SprayMax 2-componenten spuitbus Epoxy Filler.


Eigenschappen van deze spuitlak. Door gebruik te maken van een lage druk en componenten techniek is het eindresultaat en de kwaliteit zo goed als hetzelfde als bij de professionals, alleen nu met veel lagere kosten. K Autolak in spuitbus en blik in iedere door u gewenste kleur.


Deze - componenten blanke lak in spuitbus biedt tevens een zeer hoge weerstand tegen chemicaliën, is uitstekend benzine- en weerbestendig en na uitharding eenvoudig te polijsten. K hoogglans blanke lak in spuitbus. K spuitbus hoogglans blanke lak is dankzij de - componenten tevens bestand tegen chemicaliën, thinner, is benzinebestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden. Ook de undercoating voor binnenkanten als coating overspuitbaar van hoge kwaliteit.


2 Componenten spuitbus

De 2K spuitbus wordt geactiveerd door de rode dop boven uit de kap te halen en deze onderaan op de spuitbus te plaatsen en geheel door te drukken. De 2k blanke lak bestaat uit componenten. De blanke lak 2K is volledig transparant, vergeelt niet en is bestand tegen benzine, chemicaliën, krassen, zonlicht en atmosferische invloeden.


De 2K blanke vernis is tevens verkrijgbaar als blanke lak in blik. De 2k vernis is te gebruiken voor diverse oppervlakten in de autoschadeherstelbranche. Een ruim assortiment - componenten verf.


2 Componenten spuitbus

De keuze is behoorlijk bij Anker Stuy wat betreft - componenten verf, zo is er voor elke klus wel een passend product. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings. Verven met een spuitbus gaat snel. Je kunt er moeilijk bereikbare plekken mee verven en onregelmatige oppervlakken egaal bedekken. Denk aan fotolijstjes, fietsen of houten tuinmeubelen.


De MoTip spuitbussen en Motip primers zijn speciaal bedoeld voor herstelwerkzaamheden en verfraaiing van auto’s. Find spuitbussen verf vandaag! Dankzij de unieke componenten spuitbus wordt deze hoogglans blanke lak extreem har waardoor de lak krasbestendig en benzinebestendig is. Daarbij is deze spuitbus 2K blanke lak bestand tegen de meest extreme weersinvloeden en UV. Remklauwlak geel 2K in spuitbus MT2KREM.


2 Componenten spuitbus

Komponenten remklauwlak in de kleur geelvoor het customizen van de remklauwen van uw auto of motorfiets. Alle ral kleuren leverbaar behalve de pearl, fluor en mattalic kleuren. Hiervoor zijn bij ons andere producten te bestellen. Een componenten vloercoating trap wordt ook vaak gebruikt. Een trap is een veel belast deel van uw huis, er wordt veel op gelopen en moet dus slijtvast zijn.


Zorg ervoor als u uw trap gaat verven dit met de juiste verf doet. De componenten vloercoating is onder andere verkrijgbaar bij de Praxis. Zowel als komponenten produkten in een uniek reparatie systeem met uitsluitend spuitbussen met unieke lak en en coating resultaten.


De produkten zijn chemicaliën, weer, roest en kras bestendig. Voor het gebruik bent u niet gebonden aan een vaste locatie. Zijn de beschadigingen wat groter is het raadzaam om voor de epoxy primer de Ranal Aluminium Metaal Plamuur te gebruiken, dit is een - componenten plamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium. Deze plamuur kan worden geschuurd met Pen vervolgens na te schuren met P1en P2om daarna de epoxy primer in.


Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis! Bent u op zoek naar de juiste spuitbus of primer maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste spuitbus of primer adviseren.


Spuitbussen direct uit voorraad bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts