vrijdag 7 april 2017

Hulzen gordijn

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Hulzen vliegengordijnen bestaan – de naam zegt het al – uit kleine hulzen. Deze hulsjes zijn ongeveer centimeter lang. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen dat heel lang meegaat en mooi blijft. Omdat deze kunststof zowel stevig als flexibel is, kunnen de hulzen goed tegen een stootje. Wij zijn gespecialiseerd in alleen de beste vliegengordijnen, kettinggordijn en hulzengordijnen.


Een vliegengordijn kan direct online worden besteld. Bescherm uw huis op een decoratieve en. Wij bieden de goedkoopste kwalitatieve vliegengordijn hulzen voor elke smaak en interieur.


Vliegengordijn hulzen goedkoop.

Wij hebben tientallen soorten kunststof vliegengordijnen in ons assortiment. Met een levensduur van gemiddeld tot jaar is ons hulzen vliegengordijn van zeer goede kwaliteit. Het hulzen vliegengordijn is een prettig gordijn om doorheen te lopen.


De strengen komen niet met elkaar in de knoop. Tevens geeft het gordijn genoeg gewicht om sluitend te blijven hangen. Deze kun je eenvoudig aan je deurpost schroeven. De hulsjes zijn geregen aan gegalvaniseerde (roestvrije) haakjes, waardoor deze vliegengordijnen oersterk zijn.


U heeft de keuze uit tientallen kleuren en motieven. Dit gordijn bestaat uit hulzen , haken, ophanghaken en de ophangstrip of luxe breedprofiel. De huls wordt over de gegalvaniseerde haak geschoven en vervolgens tot lange baan geregen. Het gordijn wordt in elkaar geregen.


Door de combinatie van hoogwaardig pvc met metalen haken is het gordijn supersterk en kan het een stootje verdragen. Shelter vliegengordijnen bieden ook de oplossing voor grote maten, dubbele deuren, schuifpuien en kunststof kozijnen. Plafondmontage is mogelijk. Voor een kant en klaar vliegengordijn met hulzen ben je bij vliegengordijn kopen op het juiste adres. De kunststof huls gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende decoratieve patronen.


De pvc tube strengen van deze vliegengordijnen vallen mooi strak naar beneden. Dit zorgt voor een al geheel nette uitstraling.

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een hulzengordijn , het voordeligste type gordijn uit ons assortiment. Zeer mooi DEGOR hulzen vliegengordijn van hoge kwaliteit. De hulzen hangen zeer nauwsluitend en vallen na doorlopen direct weer op zijn plek. Dit vliegengordijn werkt uitstekend om de insecten buiten de deur te houden.


De ijzeren haakjes zijn weerbestendig en roesten niet. Is dit kant en klaar gordijn net iets te lang of te breed? Er zijn mogelijkheden: ofwel boor je dit profiel tegen de bovenzijde van de deur ofwel kleef je dit met heel sterke dubbelzijdige tape boven de deuropening. Als dit gemonteerd is, moet je enkel je hulzen vliegengordijn over het h-profiel hangen. H-profiel (stoeltjes profiel).


Met behulp van deze profielen kunt u alle banen van het hulzen gordijn vast maken. Geschikt voor het monteren op het kozijn. Alle gordijnen zijn reeds geassembleerd en kunnen direct opgehangen worden. Onze vlieggordijnen kunnen geleverd worden als doe-het-zelf en kant-en-klaar pakket.


Bij het doe-het-zelf pakket ontvang je van ons een bevestigingsstrip, (halve) haken, (halve) hulzen , ophanghaken, schroeven en uiteraard een handleiding om het in elkaar te zetten. Meer weten over onze verduisterende gordijnen ? Onze praktische vliegengordijnen geven u een handige manier om uw interieur te decoreren. Ze kunnen worden gebruikt als deurgordijn, raamgordijn, kamerafscheiding of als achtergrond voor een winkeletalage.


De gordijnen zijn gemaakt van 1 polyester stof en zijn wasbaar op lage temperaturen. Indien gewenst kunnen de gordijnen tot de gewenste ma. Meer dan 1dessins als voorbeeld.


Design, Direct Van De Makers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts