vrijdag 21 april 2017

Trap oliën

Alleen zo blijf je genieten van dat pronkstuk in de hal, vaak het eerste wat bezoekers opvalt. Met een nieuw laagje vernis of olie ziet je trap er weer als nieuw uit. Wij helpen je op weg met enkele tips om je houten trap te oliën , voor een frisse en afgewerkte look! Je trap oliën : zo pak je het aan.


Olie is een heel andere materie dan vernis.

Om te beginnen heeft olie niet alleen een beschermende, maar ook een doordringende werking. Olie trekt tot diep in het hout door en voedt daardoor de houtlagen van je trap. Schuur je trap eerst grondig af.


Veeg de stofresten weg met een vochtige doek. De eikenhouten overzettreden worden vooraf in onze werkplaats in de door jouw gekozen kleur geolied. Op de dag van plaatsing is de olielaag dus volledigheid uitgehard en doorgedroogd.


Super handig, want zo kun je de trap aan het einde van de montagedag gewoon belopen.

Unsubscribe from Stair Care? Oliën van houten vloeren, hoe-doe-je-het? Monocoat trap kleurolie Productvideo Stair Care.


Nieuw, onbehandeld of reeds met olie behandeld hout: ontstoffen en (eventueel) licht opschuren volstaan voor je aan het oliën begint. Eindig steeds met een schuurpapier met fijne korrel. Een alternatieve methode om een houten trap te beschermen, is het gebruik van olie.


Kies je dan het best voor vernis of olie? Het verschil is dat vernis (alsook verf of beits) als een film bovenop het hout ligt, terwijl de olie werkelijk volledig in het hout dringt. Trap onbehandeld: Een houten trap blijft niet vanzelf mooi. U moet de trap regelmatig aan een grondige onderhoudsbeurt onderwerpen.


Vaak is de trap het eerste wat bezoekers opvalt. Wij helpen u op weg met enkele tips om uw houten trap te oliën voor een frisse en afgewerkte look. Binnenkort komt de schrijnwerker bij ons de eiken Z- trap op onze betonnen trap monteren, dzze trap zal volledig opgeschuurd zijn en klaar voor verder af te werken. Het is onze bedoeling om de trap een kleurtje te geven. Een geschilderde, gebeitste of gelakte trap kan een blikvanger zijn in het interieur.


Mijn gevoel zegt me dat je geen was op een trap moet gebruiken.

Je maakt de trap er maar glad mee. Olie vormt een dun laagje en dat wordt wel steeds dikker na iedere behandeling, maar een trap slijt zo hard af dat je dat waarschijnlijk niet met olie kunt bijhouden. Je moet dat erg goed onderhouden. Vele onderhoudsmogelijkheden: je kan een eiken trap vernissen, verven, oliën of beitsen. Vloeren en trappen krijgen heel wat te verduren.


Ze hebben nood aan een stevige, duurzame behandeling. Hout, Decoratie-interieur. Makkelijk in onderhoud op korte én lange termijn. Een fonkelnieuwe trap of vloer verdient een behandeling met olie.


Wij zijn over heel België bekend bij trappenmakers voor de behandeling van uw trap. Ook oude trappen , deuren of parket een nieuwe en hedendaagse uitstraling geven is één van onze specialiteiten. Diverse mogelijkheden worden met de klant besproken, gaande van het aanbrengen van een nieuwe vernislaag of lakverf tot zandstralen en oliën. In onze verfwinkels in Brussel vindt u eveneens olie en vernis ter bescherming van houten trappen , voor zowel ruw als meer gedetailleerd werk, en dit aan de beste prijzen. Anti-slip trapvernis op waterbasis droogt snel en is geurloos.


Dit product bevat polyurethaan hars die duurzaamheid verzekert. Een vernis legt een transparante, stevige film op het hout en biedt dus de sterkste bescherming voor binnenhout. Vernis is geschikt voor de afwerking van je trap , meubels en parket.


Vernis beschermt je hout tegen vlekken, krassen en slijtage. Je hebt ruime keuze uit matte of zijdeglanzende vernis. Deze extra matte vernis is bijna onzichtbaar. Hallo allemaal Afgelopen weekend is onze eiken trap geplaatst in onze nieuwbouw.


Een kleine search op internet leverde vooral deze info op. Binnen één dag bekleden onze vakkundige monteurs uw bestaande trap zonder hak- of breekwerk. Daarbij geven wij op het geplaatste materiaal en de montage tot jaar garantie. Een traprenovatie is altijd mogelijk, het maakt niet uit hoe versleten uw huidige trap is.


Ook renoveren wij ongelijke ondergronden en versleten traptreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts