dinsdag 11 april 2017

Bolvormige vaas

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Gratis retourneren dagen. Bolvormige vaas - Zwart - Rond - H2x Dcm.


In de lijn Picco, een speelse bolvormige vaas met vele openingen welke een speels geheel geven bij het vullen met bloemen.

Deze keramische vaas heeft karakte. Deze vaas is bolvormig met een platte onderkant. De kleur van deze vaas is vergelijkbaar met de kleur Himalaya Blue waar sommige van onze grafstenen van gemaakt zijn. In de vaas kunnen mooie bloemen gedaan worden.


Zo kan het graf extra persoonlijk gemaakt worden. De afmetingen zijn centimeter hoog met een diameter van 22. Moderne met de hand gemaakte bolvormige vaas in de kleurstelling helderrood met wit.


De vaas is vervaardigd door Loranto Artistic Handmade Glass.

Verzendkosten binnen Nederland: GRATIS. Glazen bolvormige vaas 1cm. De diameter van deze vaas is ongeveer 1cm. Verse bloemen die hun geur over het volledige huis verspreiden. Een mooi boeket verdient een unieke vaas en met dit bolvormig exemplaar krijgt je interieur ongetwijfeld een extra boost.


De fijne, gouden details zijn prachtig in contrast met het bombastische glas. Ronde, roze Waxinelichthouder van 1centimeter. De glazen, bolvormige vaas heeft een prachtige bolletjesstructuur, waardoor het licht van het waxinelichtje in de ronde, roze Waxinelichthouder sfeervol oplicht in het donker.


Je interieur krijgt meteen een fijne sfeer met de in Polen vervaardigde Josefina bolvormige glazen vaas Mica Decorations. Bestaat ook in groter formaat. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Vaas van bruin schakerend glas H30.


Toegevoegd aan mijn verlanglijst. Bekijk ons unieke assortiment vazen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kies uit 8producten vanaf € 30. Maatwijzer Alle maten zijn in centimeters. Een bolvormige vaas van gerecycled glas. Diameter op het breedste punt ca.


De vaas geeft met zijn vele openingen een speels geheel bij het vullen met bloemen. Verkrijgbaar in meerder kleuren. De grijze vaas Vigo is een bolvormige vaas met een kleinere opening welke met fleurige bloemen een speels geheel creëerd. Door zijn natuurlijke lijnen en ronde kraag is de grijze vaas Vigo een aanwinst voor elk interieur.


Het geeft elke bloem de extra waarde die het verdient. De bolvormige vaas heeft een naar boven uitlopende hals versierd met vogels tussen bloemranken. Deze vorm komt overeen met die van een 17e eeuwse nap uit Iran. Mooie zwarte bolvormige vaas Binco.


De matzwarte vaas is net niet helemaal ron dat maakt hem extra mooi. Natuurlijk ook mooi bij elkaar! Planten en bloemen geven een persoonlijke tint aan je huis.


Ze brengen sfeer en gezelligheid in je huis of tuin. Vazen en potten zijn dus ook onmisbaar in een sfeervol en gezellig huis. Combineer vazen in verschillende formaten en kleuren voor een speels geheel.


Of vul een grote glazen vaas met onze kunstbloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts