maandag 17 april 2017

Badkamer trap

Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Vraag nu ons gratis magazine aan. Bestel direct jouw badkamers op beslist. Geef jezelf een lift met een opstapje of trapje.


Het leven ziet er van bovenaf soms een stuk leuker uit.

En biedt veel mogelijkheden! In die hoge keukenkasten kan je veel spullen kwijt die je niet dagelijks gebruikt, dus met een opstapje kom je er gemakkelijk bij. Met deze massief teakhouten decoratie badkamer ladder van 150cm breng je de huiselijke sfeer helemaal terug in de badkamer. De ladder wordt als geheel bij je thuisbezorgd. De teakhouten ladder wordt zonder bevestiging geleverd.


Je kan de trap dus eenvoudig tegen elke gewenste muur plaatsen. Persoonlijk vind ik microcement in de badkamer erg mooi. De diepe echte grijze betonkleur van (micro-) cement geeft iedere badkamer een stoer uiterlijk.


Samen met het wit van sanitair, chrome van kranen, douche goot en een beetje houtkleur op wat accessoires heb je eigenlijk niets extra meer nodig voor een luxe badkamer.

Hoe groter je badkamer is, hoe meer geld het je gaat kosten om deze badkamer te renoveren. Bij een renovatie van de badkamer moet je rekening houden met gemiddeld € 7per mbadkamer. De inrichting ervan heb je wel zelf in de hand. De ba douche en heel de badkamer zijn ook gevaarlijke plekken die je makkelijk veiliger kan maken, door er simpelweg antislipstickers op te plakken. Kies voor mooie, ronde of voor langwerpige witte antislipstickers bij de Praxis.


Zelfs buiten kan je gevaarlijke plekken tegenkomen, zoals een glad trapje , om bij je voordeur te komen. MORTEX transformeert letterlijk een aanrechtbla in keukens of badkamers , door het aanbieden van een uniek mineraal aspect, volledig op maat. Statistieken tonen helaas aan dat vele ongelukken in de badkamer gebeuren. Mensen glijden geregeld uit over de natte vloer. Om het wat veiliger te maken voor jezelf, biedt Praxis je een ruime keuze uit diverse wandgrepen en anti-slipmatten.


Met de wandgrepen heb je een houvast in de badkamer wanneer je dat nodig hebt. De zolder is vaak de ruimte waar in eerste instantie niet teveel over nagedacht wordt. Dit vanwege de trap naar boven, het schuine plafon plaats van de cv-ketel en het feit dat het vaak als opbergruimte wordt gebruikt.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Volgorde van badkamer maken Je ziet hier de badkamer maken in video’s als stappenplan om zelf ook zo deze natte kamer in huis te maken. Voor een badkamer verbouwen of bouwen op de verdieping zijn de stappen echter gelijk.


Elke badkamer heeft opslagruimte nodig. Je handdoeken moet je namelijk toch ergens kwijt.

De meeste mensen hebben een badmeubel, een speciale handdoekenrek of gebruiken de radiator in de badkamer. Is weer eens wat anders, fungeert als decoratie en maakt de badkamer wat gezelliger. Het is veel aangenamer om na een warme stomende douche op een tapijt te stappen dan op een koude harde vloer. Dit is een niet te onderschatten voordeel.


Een tapijt in de badkamer. Badkamerartikelen: álles voor je badkamer Ook voor het inrichten en aankleden van je badkamer , toilet en douche moet je bij Kwantum zijn. Wij helpen je aan een leuke wasman een mooi doucherekje of een handig zeeppompje. En dat voor een altijd lage prijs, zoals je van ons gewend bent.


Wij zeggen niet voor niets dat ladders eigenlijk onmisbaar zijn in. Ladder kopen bij HORNBACH. Het ontwerpen van een badkamer hoeft niet moeilijk te zijn, mits u ervoor zorgt dat u goed weet welke sfeer u wilt creëren en welke meubels erin dienen te komen. Zodra u dat eenmaal weet wordt het ontwerp een stuk gemakkelijker. Veel klanten die zelf een badkamer ontwerpen maken gebruik van de complete badkamers om inspiratie op te doen.


Alle wandbeugels met of zonder zuignappen vindt u op onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts