maandag 17 april 2017

Houten dienblad op pootjes

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Ruim aanbod horeca dienbladen. Alle dienbladen vind je op beslist. Bestel simpel jouw keukengerei online.


Hij of zij zal direct begrijpen wat de bedoeling is.

Houten dienblad op poten 7x 1x 3mm. Mooi houten dienblad voor een gezellig ontbijtje in de slaapkamer of voor een heerlijke aperitief in het zonnetje achterin de tuin. Het houten dienblad is mooi wit gelakt net als het opvouwbare onderstel. Het onderstel past perfect onder het dienbblad en brengt het geheel op een hoogte van ca cm. Deze bamboe houten tray is erg handg en praktisch voor elk huishouden.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Vind dienblad op pootjes. Dit houten dienblad vouw je als het ware om de leuning van je bank heen. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Elke tray is uniek , doordat het van oud en gebruikt hout is. Er kunnen daardoor oneffenheden in zitten. Dienbladen koop je eenvoudig online bij bol.


Plateau op Pootjes , Roestkleur, Ø32cm. Voor iedereen een voordeel. Info over dienblad op pootjes. Resultaten van zoekmachines! Prachtige grote houten dienblad met fineer op pootjes - c Dit object wordt verkocht via cata.


Breng een bod uit via de onderstaande link. Op deze pagina vind je een overzicht van dienbladen die geschikt zijn om op een hocker te zetten. Deze dienbladen hebben geen pootjes of scherpe punten en hebben een opstaande rand.


De dienbladen voor hockers zijn verdeeld in verschillende categorieën omdat de één graag een rond dienblad op zijn hocker wil en de ander juist graag een vierkant dienblad.

De dag begint natuurlijk pas echt na een gezellig ontbijt op bed. En al helemaal als je al dit lekkers serveert op een zelfgemaakt dienblad met handige, inklapbare pootjes. Zoek een dienblad uit die staat bij je interieur. Vooral wanneer je er een permanent op je eettafel, salontafel of keukenblad zet moet deze goed passen bij je interieur qua stijl en kleur.


De kleur heeft ook invloed op de reactie van degene die je serveert. Een tijdje geleden maakte ik al een DIY nachtkastje met hairpin poten. Toen gebruikte in de grote variant voor deze DIY liet ik me weer inspireren door de poten maar koos nu voor de kleinere hairpin poten. Leuk om je tv-meubel net dat beetje extra te geven of zoals ik heb gedaan een dienblad van te maken.


Het witte dienblad beschikt over een diameter van 40. Dit bamboe houten dienblad is geweldig voor onder andere ontbijt of lunch op bed op te serveren, aangezien hij handige inklapbare pootjes heeft. Hij kan ook gebruikt worden als normale tray (met opgeplooide poten).


Het hout waarvan deze tray is gemaakt, heeft veel voordelen, is natuurlijk en milieuvriendelijk, resistent en allergenen-vrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts