maandag 22 mei 2017

Asbeststickers

Asbeststickers - 35xmm - vinyl - 1stuks Tekst: VOORZICHTIG BEVAT ASBEST. Het inademen van asbeststof is schadelijk voor de gezondheid. Asbestshop, een betrouwbare partner om zelf asbest te verwijderen. In ons assortiment hebben wij diverse asbeststickers.


Bij het verwijderen van buizen breuk zoveel mogelijk voorkomen. Vind alle CE en asbest stickers die u nodig heeft in ons ruim aanbod van Identificatie van gevaarlijke producten.

Safety Made Easy door Seton. U dient de asbestonderdelen dubbel in te pakken in doorzichtig plastic folie van minimaal mm dik. Plak de pakketten goed dicht met sterk tape (geen vuilniszakken of schildersplakband gebruiken).


Geef op het pakket duidelijk aan dat het om asbest gaat. Bij het milieustation zijn hiervoor asbeststickers te verkrijgen. In de fabriek waar ik werk zijn grote metalen deuren met asbeststickers erop, is dit niet gevaarlijk? Grote diameters eerst insmeren met latex.


Verwijder na de werkzaamheden,.

Brokstukken onmiddellijk verzamelen in met asbeststickers gemerkte kunststof afvalzakken. Het te plaatsen leiding- en of hulpstuk inbouwen. Indien de container met container bag of big bag niet beschikbaar is moet de gehele buis ingepakt worden in met asbeststickers gemerkte plastic folie. Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief!


De zakken met daarin de leidingdelen worden in een afgesloten container gelegd en afgevoerd door een erkende transporteur naar een erkende inzamelaar of eindverwerker. Toch hebben medewerkers beschermende kleding aan en dragen adembescherming. Plaats buizen in een container met containerbag of big bag. Indien de buizen niet direct kunnen worden afgevoer de buis inpakken in plastic folie met asbeststickers.


De BEST compartiment vouwsluis is standaard voorzien van asbeststickers en een douchebak. U kunt op de gemeentewerf terecht voor onder andere het inleveren van kadavers van kleine huisdieren en het ophalen van zogenaamde modderborden, speciale asbestfolie en asbeststickers. U moet de asbestonderdelen dubbel inpakken in doorzichtig plastic folie van minimaal mm dik.


Bij de milieustraat zijn hiervoor asbeststickers te verkrijgen. De overige materialen kunt u aanschaffen bij bouwmarkten en speciaalzaken. Zo is het verstandig om de asbestplaten intact te houden, ook tijdens het verwijderen. Besteed vooraf aandacht aan beschermende kleding.


Na het verwijderen dient de asbest in afvalzakken gedaan te worden. Hier mag geen ander afval inzitten en de zakken dienen bovendien gemarkeerd te zijn met speciale asbeststickers.

Deze asbestveiligheidsset bevat een wegwerpoverall, overschoenen, handschoenen, impregneermiddel, mondkapje, tape, plasticfolie, asbeststickers en een afzetlint. Houd het asbesthoudend materiaal nat met het impreg- neermiddel. Nog toevoegen: bouwfolie 2micron - Let op! Asbest houdend materiaal moet dubbel verpakt worden! Stop het uitgeboorde asbestcementschijfje onmiddellijk in een kunststof afvalzak voorzien van asbeststickers.


Inspecteer de werkplek visueel op eventueel achtergebleven asbesthoudend afval en verzamel en verpak dit in een luchtdichte kunststof zak, voorzien van een asbestopdruk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts