donderdag 11 mei 2017

Spuitbus primer

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Bespaar tot wel via kiesproduct. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Ontdek ons uitgebreide assortiment primers.

Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Een 2K grondverf bestaat uit de primer zelf en de verharder. Een 2-componenten grondverf heeft een hoog vullend vermogen waardoor oneffenheden in het oppervlak worden opgevuld. De spuitbussen van SprayMax staan bekend om hun fantastische verneveling die zorgen voor een strak en glad professioneel eindresultaat.


Universele primer voor autolak. Dankzij het vullend vermogen is deze primer in staat om kleine oneffenheden in ieder oppervlak op te vullen. Een primers in spuitbus bestellen kan hier!


Goedkoop en snel een primers voor kunststof en metaal!

High Build Filler van Color extreme voor een zeer hoge dek en vul kracht! De kunststofprimer hecht op bijna alle kunststof ondergronden. Bijvoorbeeld pc, epdm, ep. De lak hecht optimale aan de afwerklaag op hout, metaal, de meeste harde kunststoffen en keramische materialen.


De primer is geschikt voor moeilijk te schilderen voorwerpen zoals spijlen, buizen en rotan. Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken. Eén spuitbus van 4ml volstaat voor het spuiten van een oppervlakte van tot m2.


Vandaag bestel morgen in huis! Aanbevolen voor zowel grote oppervlakken als spotrepair werkzaamheden. Maar ook corrosiewerende eigenschappen.


Kan ook bijvoorbeeld worden gebruikt voor de isolatie van door geschuurde plekken. Zowel voor hobby als voor professioneel gebruik. Verven met een spuitbus is hartstikke handig.


Je kunt er zelfs dekkende, grondverflagen ( primer ) mee aanbrengen. Daardoor kan je heel precies verf aanbrengen en bespaar je verf en tijd. Maak je keuze uit hechtprimer, roestwerende primer (anti-roest) en gewone grondverf.

Ideaal voor moeilijk te schilderen oppervlakken zoals buizen, rotan en spijlen. Primer voor spuitbussen kopen? Overspuitbaar na uur met alle laksystemen. Deze primer is zowel binnen als buiten te gebruiken. Hier vindt u diverse primers in spuitbus , zoals metaal, plastic, polystyrene en universele primers.


Het aanbrengen van een dunne nevellaag is al voldoende om de hechting op kunststof delen te verbeteren. Grijze primer in 500ml spuitbus , zorgt voor een optimale hechting op metaal, hout en kunststof. Sneldrogend en makkelijk schuurbaar. Voor het beste resultaat ontvet u het onderdeel eerst met Motip M6ontvetter waarna u het lichtjes opschuurt met schuurpapier.


ColorMatic 1K anti-corrosie primer heeft uitstekende hechtende eigenschappen, vooral op gepolijst metaal, b. Actieve roestbeschermingspigmenten zorgen voor een optimale corrosiebescherming. Geschikte primer als voorbehandeling voor het aflakken met alkydhars-, nitro-cellulose-, 1-K. Motip spuitbus verf bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts