woensdag 24 mei 2017

Rolstoelkussen tempur

Laat je inspireren door ons grote aanbod TEMPUR. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Het ideale zitkussen voor personen die langdurend in een rolstoel zitten.


Geschikt ter preventie van decubitus.

Mede dankzij de visco-elastische th. Rolstoelkussen kopen voor uw rolstoel bij Thuiszorgwinkelxl. Groot assortiment basic rolstoelkussens , traagschuimkussens en gelkussens.


Keuze uit verschillende afmetingen, zodat het kussen perfect in uw rolstoel past. Het kopen van een rolstoelkussen kan telefonisch of eenvoudig online. Dit zachte, comfortabele kussen voor rolstoel of scootmobiel maakt het zitten aangenamer.


Dat is prettig als u bijvoorbeeld wel eens pijn heeft aan uw botten of stuit wanneer u op harde stoelen zit. Met dit rolstoelkussen is zulk ongemak verleden tijd. Inclusief: Waterafstotende hoes.

Het rolstoelkussen is van eersteklas foam gemaakt. Traagschuim rolstoelkussen met gel toplaag - Wanneer men langdurig in eenzelfde houding zit, kan een ernstig probleem optreden zoals decubitus of doorzitwonden. Het traagschuim rolstoelkussen bestaat uit een massief stuk van hoge kwaliteit traagschuim Het traagschuim zorgt voor een optimale drukverdeling door uw lichaamswarmte. Mensen in een rolstoel zitten langdurig in eenzelfde houding.


Een ernstig probleem dat kan optreden is decubitus of doorzitwondes. Bij rolstoelgebruikers worden de huid en onderliggende weefsels immers vervormd door de druk- en schuifkrachten. Effectieve drukverdeling, met inachtneming van de unieke anatomische dimensie van elke cliënt - dat is de filosofie van JAY!


Samenstelling van de hoes. Blue Jersey, Polyamide, Katoen. Ons assortiment Anti-Decubitus rolstoelkussens is erg divers. Omdat wij alle soorten rolstoelkussens leveren die zijn besproken, hebben wij voor iedere situatie het beste kussen. TEMPUR steht für ausgezeichnete PREMIUM Qualität mit voller Garantie.


Zum Wohl Ihrer Gesundheit und für einen besseren Schlaf. Door het speciale materiaal van Tempur is dit kussen geschikt ter preventie van decubitus. Dit is een Tempur rolstoelkussen die ik bij mijn nieuwe rolstoel erbij kreeg. Het is een kussen traagschuim, net zoals de overige Tempur producten die te verkrijgen zijn, en reageert op lichaamswarmte waarna het kussen de vorm van je zitvlak aanneemt. Het enige nadeel is dat het kussen in de winter soms best hard kan zijn.


Op deze website vindt u alle informatie over het persoonlijke maatwerk hoofdkussen.

Middels een eenvoudige meting kunt u zelf het hoofdkussen bestellen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor rolstoelkussen. Resultaten van zoekmachines! Dit rolstoelkussen brengt een beetje comfort in uw rolstoel.


Deze rolstoel kussens zijn ontworpen om uw zit comfortabeler te maken. De afwasbare, zwarte vinyl hoes met ritssluiting is voorzien van banden aan de twee achterste hoeken van het kussen waardoor deze snel en gemakkelijk is te bevestigen aan uw rolstoel of andere stoel. Het Tempur Original is een stevig en ondersteunend hoofdkussen.


Het kussen is geschikt voor vrijwel alle slaaphoudingen. De kern bestaat uit duizend TEMPUR micro-kussentjes voor extra comfort. Het hoofdkussen is ontworpen als aanvulling op het Tempur Original matras.


De hoes kan worden verwijderd voor het wassen. Vicair is producent van anti-decubitus en positionering rolstoelkussens op basis van lucht. De kussens bieden hoge kwaliteit huidbescherming en stabiliteit.


Het Mosaic-kussen vormt zich altijd naar het lichaam, volgt de hele dag de bewegingen van de gebruiker en zorgt ervoor dat het kussen comfortabel zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts