dinsdag 2 mei 2017

Privacy glas

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


AT SMARTglass is een innovatief gelamineerde glas oplossing gebaseerd op de techniek welke wij ook gebruiken voor onze exclusieve AT privacy SMARTfolie oplossing. De folie is opgebouwd uit met moleculen bewerkte polymeerlagen ook wel bekend als gedipergeerde vloeibare kristalfilm (PDLC).

PRIVA-LITE is een actieve beglazing die naar wens privacy of doorzicht biedt. Dit actief gelaagd glas is gemaakt op basis van extra helder glas DIAMANT en is voorzien van een speciale folie van vloeibare kristallen. Er zijn een aantal merken privacy glas (ook wel LCD glas ) in de markt voor handen. Ieder product heeft haar eigen mogelijkheden en beperkingen. Dankzij de revolutionaire technologie van privacy glas kunnen uw ramen eens doorzichtig, eens ondoorzichtig zijn en dus de inkijk beperken.


Je ziet steeds vaker auto’s met getint glas op de weg. Getint glas ( privacy glas ) heeft dan ook heel wat voordelen. Autofabrikanten leveren ook steeds vaker nieuwe auto’s af die al zijn voorzien van getint glas.


Als je auto nog gewoon glas heeft en je wilt graag privacy glas dan kan je kiezen uit twee mogelijkheden om je ramen te laten tinten.

In matte staat is het privacy glas ook uitermate geschikt om presentaties op te richten met een beamer. Heeft u interesse in LCD glas of privacy glas in uw woning, kantoor of andersoortig pand? Neemt u dan contact op met Buys Glashandel via het contactformulier, of bel ons.


Wij adviseren u graag op het gebied van privacy glas. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


A privacy glass is placed by the factory that manufactures your automobile, or by the factory that you specifically contract to make privacy glass windows for your car. Het principe achter Interglass is uniek. Met één druk op de knop is het doorzicht te regelen!


Het is een gelamineerd glaspaneel, voorzien van een vloeibare film. Privacy glas is glas dat gelaagd is met een Liquid Crystal film dat een onmiddellijke overgang mogelijk maakt van transparant naar doorschijnend. When the power is switched off, the glass has a naturally opaque appearance, blocking vision (total privacy ), yet permitting light to pass through (translucent).


Watch the video to find our more information about our switchable privacy glass , PRIVA-LITE. Onbeschermde zijruiten kunnen dan gemakkelijk breken. De glasscherven en glas splinters kunnen leiden tot ernstige snijwonden en oogletsel. Bij gebruik van privacy glas wordt het gevaar van rond vliegende glasscherven verkleind bij een aanrijding.


Doordat de speciale film het gebroken glas op zijn plaats houdt. Dat netjes zonder bubbels doen is nog wel een kunstje, maar het resultaat kan erg strak zijn. Er bestaan oplossingen waarbij je de transparantie van glas kunt regelen, maar die zijn vrij kostbaar.

DB-assemblage) om van buitenaf een beter esthetisch aspect te bieden. Stratobel Color - gelaagd glas met gekleurde tussenlaag. Bekijk Privalite glas op Glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts