donderdag 18 mei 2017

Tafelblad spuiten

Haal vandaag nog jouw nieuwe Tafelblad in huis. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Post a Comment Cancel Reply.


De kosten van meubelspuiterij hangen uiteraard af van het aantal meubels dat u wilt laten spuiten.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar het over laten spuiten van uw keuken? Wanneer u qua vorm en afmeting de perfecte tafel voor uw huis heeft, maar toch niet helemaal tevreden bent over de kleur, dan kunt u uw tafel bij ons laten spuiten. Er zijn verschillende lakafwerkingen die wij in onze meubelspuiterij hanteren.


Van tafels en stoelen tot complete kasten: door uw meubels over te spuiten , krijgen ze een heel nieuw uiterlijk. Een veelgebruikt meubelstuk zoals een tafel, gaat in de loop der tijd gebruikerssporen vertonen. Met onze hoogwaardige lakken ziet het tafelblad er weer jarenlang als nieuw uit. Bij verwerking met spuit , eventueel nastrijken met een borstel om mogelijke druipsporen te voorkomen en het product beter in het hout te laten dringen.


Voor de eerste laag de vernis tot met white spirit verdunnen, idem bij verwerking met verfspuit.

Schuur het tafelblad tot het helemaal glad en zonder onregelmatigheden aanvoelt. Als er nog wat ruwe kantjes zijn moet je de bewerking met de schuurmachine nog eens herhalen. Binnen onze meubelspuiterij zijn bijna alle kleuren mogelijk. Als u een voorbeeld heeft, maken wij deze met onze speciale sterke krasvaste verf na en spuiten dit op uw meubel. Afhankelijk van de afwerking voor wat betreft de lak soort.


Daarbij heb ik gekozen voor een massief grenen paneel van mm. Ik heb nog voldoende (alkyd) verf staan om het paneel te schilderen. Ook is het fijn als u hier al enige ervaring mee heeft. Voor een nog beter en sneller resultaat kunt u deze klus dan ook uitbesteden aan één van onze schilders.


Re: Bureaublad hoogglans wit spuiten of verven? Allemaal best netjes geworden. Maar niet zo lang geleden voor het eerst een tafelblad , en daar zitten toch wel heel snel best storende beschadigingen op helaas, en hij is nog niet eens hoogglans. Wij helpen u graag met inspireren, te adviseren en uiteindelijk uw droomtafel te leveren met onze jarenlange ervaring in de meubelbranche kunnen wij elke tafel ontwerpen en maken die u wenst, van een stoere robuuste eiken tafel tot een designtafel.


Hierbij gaat het om bartops, keukenbladen of tafelbladen die afgewerkt zijn met een harde, transparante laag epoxy. Er zijn meerdere manieren om deze tafelbladen of barbladen af te werken met high gloss epoxy. Reeds meer dan jaar spuiten wij meubels voor onze klanten in elke gewenste kleur.


In matlak, zijdeglanslak en hoogglanslak.

Alles in en rondom uw huis of bedrijf kunt u door Hans van Mierlo Interieurspuiterij in Waalwijk laten spuiten. Keukens, stoelen, tafels, kasten of uw andere meubels. Wilt u graag de kleur van uw interieur veranderen, maar liever geen afstand doen van uw favoriete meubel? Kies er dan voor om uw meubel te spuiten ! Wij hebben tafelbladen van eiken, teak en populieren hout. Meubels spuiten is onze specialiteit.


Natuurlijk leveren wij ook de onderstellen voor deze zware bladen. Het industriële onderstel op de foto is een zogenaamde smalle U-poot. Voor deze tafel zijn er echter verschillende onderstellen leverbaar. Ook het laten spuiten in een door u gewenste kleur behoort tot de mogelijkheden.


En als je die boom dan eenmaal gevonden hebt, is het nog maar de vraag of je hem kunt gebruiken. Je kunt tenslotte lang niet alle bomen zo uit de grond halen. En zelfs als dat wel kan, waar haal je dan een zaag vandaan waarmee je het tafelblad uit de boomstam kunt zagen? Een boomstamtafel zelf maken is als je het ons vraagt dus onbegonnen werk.


Wij kunnen ook uw keukendeurtjes van een nieuwe kleur voorzien dus in een ral kleur spuiten. Met kleuren van uw meubelstuk zijn wij goed op de hoogte zo kunnen wij uw bestaande kleur voor namaken 1 is namelijk bijna onmogelijk omdat bestaande kleuren altijd invloed hebben gehad op zonlicht en omstandigheden in huis zoals nicotine enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts