vrijdag 26 mei 2017

Kwantum jaloezie

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Beste resultaten voor shutters wit op Finecomb. Jaloezieën zijn in iedere ruimte in huis toepasbaar. Met houten jaloezieën creëer je een sfeervolle en natuurlijke uitstraling.


Zoals altijd de voordeligste online én offline!

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze. Breed aanbod jaloezieën op maat. Daarnaast zijn ze gemakkelijk verstelbaar, zodat je zelf de lichtinval kunt bepalen. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Wij hebben ze in verschillende kleuren, materialen en prijsklassen. Jouw shutters of jaloezieën op maat laten maken? Kwantum , daar woon je beter van!

Ook dat kunnen we voor je regelen. Stel jouw raambekleding zelf samen in één van onze vele winkels. Eigentijdse raambekleding en raamdecoratie? Met jaloezieën kun je heel gemakkelijk spelen met licht. Met de stand van de lamellen bepaal je zelf de mate van lichtinval.


Zet de jaloezieën helemaal open voor veel licht en kantel de lamellen naar voren of achter voor minder lichtinval. Je kunt de jaloezieën ook helemaal sluiten. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Wij hebben raamdecoratie voor alle smaken én voor alle type en formaten ramen: bijvoorbeeld voor een groot raam, een kiepraam of voor openslaande deuren. Vind alle soorten jaloezieën bij GAMMA en maak je keuze tussen jaloezieën in standaard maat of op maat gemaakt!


Soorten jaloezieën : van een houten tot kunststof jaloezie. Van de badkamer tot de slaapkamer en woonkamer zijn jaloezieën toepasbaar, alleen werken niet alle materialen even duurzaam in iedere kamer. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Dit is natuurlijk niet voor niets, een sieraad voor ieder interieur. De 25mm jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden.


Deze voordelige aluminium jaloezie is beschikbaar in erg veel kleuren. Door de geringe lamelbreedte is het ook mogelijk om de jaloezieën tegen een deur of draai-kiep raam aan te plaatsen.

Bij HEMA vind je verschillende materialen, waaronder ook houten jaloezieen. Bekijk de hele collectie op hema. Onze producten voeren we direct in van de fabriek, zonder gebruik te maken van enige tussenhandel. Verkrijgbaar in vele soorten en maten, zowel aluminium als hout. Horizontale jaloezieën koop je ook bij Leen Bakker.


Vind hier jouw horizontale jaloezie ! Elke jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Je vindt bij ons alles van verduisterende rolgordijnen tot jaloezieën en plisségordijnen in allerlei kleuren en stijlen. Ga door naar de hoofdinhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts