dinsdag 23 mei 2017

Mr & mrs sticker

Ben je helemaal hierheen gescrolld om over mr and mrs stickers te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene mr and mrs stickers materiaal is papier.


Mr And Mrs stickers featuring millions of original designs created by independent artists. Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows.

Wij gebruiken enkel hoog kwaliteit dun vinyl voor binnen en buiten met jaar kleurvastheid voor een ultieme professionele look en finish. Deze sticker is ten aller tijde voorradig door eigen fabricage. Hierdoor kunnen wij zeer snel leveren. Als je de tekst omgedraaid wilt hebben, vermeld dat dan in de opmerkingenbox hiernaast. Door het formulier rechts in te vullen, kan je de muursticker helemaal naar jouw wens maken.


StickerOp maakt elke sticker op bestelling. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen.

MR AND MRS Maak iedereen duidelijk dat dit jullie trouwauto is vandaag! Versier de auto met deze leuke Mr and Mrs sticker. Je plakt de sticker eenvoudig in één keer aan de zijkant of achterraam van de auto. SPECIFICATIES Kleur: wit Materiaal: sticker. Dan passen we de tekst voor je aan.


Button Mr and Mrs wit met. Een leuke raamsticker om te vieren dat twee geliefden het ja-woord aan elkaar gegeven hebben. U hoeft alleen het gewenste formaat, de achternaam in te voeren en de juiste kleur te kiezen. Afhankelijk van uw keuze kunt u de sticker van de binnenkant of van de buitenkant op de raam plakken.


De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Choose from thousands of designs or make your own today!


Op zoek naar écht leuke decoratie voor jullie trouwauto? Dan kun je niet om deze super leuke ‘ Mr and Mrs ’ stickers heen! Zo weet iedereen dat jullie vandaag gaan.

Plak hem bijvoorbeeld op een spiegel, een vaas, een doos met cadeautjes, een krijtbor de achterruit van de auto, etc. Muursticker met handgeschreven tekst Mr. Leuk voor in de slaapkamer, bijvoorbeeld boven het bed of een kleinere sticker op de kast als meubelsticker. Pak zoveel eenheden als u nodig heeft.


Bestel snel en gemakkelijk online! And Disney Mr Mrs stickers featuring millions of original designs created by independent artists. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Vereiste velden zijn gemarkeerd. Met deze stickers maak je van champagneglazen echt bruiloftsglazen. Iedereen ziet dat het jullie glas is tijdens de bruiloft en bovendien zijn de glazen een ontzettend leuk aandenken aan jullie bijzondere dag!


Indien er een lange of dubbele naam op de sticker moet komen zal het lettertype kleiner worden zodat het wel binnen de 28.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts