vrijdag 26 mei 2017

Iittala servies teema

Gratis verzending vanaf € 5-. Kies uit 3producten vanaf € 95. Teema is functioneel, duurzaam en verfijnd – het perfecte servies voor dagelijks gebruik. Borden, schalen, kopjes en kommen, elk Teema serviesdeel is oven-, vriezer, vaatwasmachine en magnetronbestendig.


Niet alleen staan Teema delen prachtig op tafel, ook koken, opdienen en opruimen doe je makkelijk en snel. Allen met een eigen thema en design, maar nog steeds zeer herkenbaar als Teema servies.

Als officiële dealer van dit Scandinavische designmerk kunnen wij u deze collectie voordelig aanbieden. Gebaseerd op eenvoudige basisvormen heeft het een plek gevonden in veel huishoudens. Capturing the essence of Scandinavian design thinking, each Teema piece is derived from three simple forms: circle, square and rectangle. It’s what you use them for that makes them yours.


Als Myiittala-lid geniet je van vele voordelen. Waaronder kortingen op speciaal geselecteerde producten die alleen voor jou gelden. Dus meld je nu aan bij Myiittala.


Diverse Teema items zijn ook verkrijgbaar in accentkleuren, donkerblauw, turquoise, celadon en parelgrijs.

Snel in huis Veelal gratis verzonden. Er wordt vrijwel altijd met Scandinavische ontwerper gewerkt en de collectie omvat inmiddels vele iconen, zoals de Aalto vaas, Teema servies en Essence glazen. De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en.


Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Bestel hier servies online. Servies tegen lage prijzen. Het wit is er echter sinds het begin en altijd verkrijgbaar.


Andere kleuren zijn het zwart en parelgrijs. Bekijk het complete servies hier en bestel met korting! Zo goed als nieuw Ophalen of. De Teema serviesstukken kunnen namelijk zowel in de oven, magnetron en vriezer worden gebruikt. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven. In eenvoud schuilt de kracht van IIttala Teema. Al het servies uit deze bijzondere serie is gebaseerd op slechts drie geometrische vormen: het vierkant, de cirkel en de rechthoek.


Deze ontwerper staat bekend als het 'geweten van Fins design'.

Het Teema servies is ontworpen door Kaj Franck. Deze prachtige moderne collectie is zowel duurzaam als functioneel ontwikkel waardoor het servies lang mee gaat. Dit design blijft altijd relevant. Combineerbaar en multifunctioneel.


Het Finse bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, maar verliest daarbij een aansprekend design niet uit het oog. Teema servies is verkrijgbaar in wit maar ook in andere kleuren. Op zoek naar pannen of servies ? Neem dan een kijkje bij de series Tools of Teema.


Iittala serviezen zijn ontworpen om te combineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts