maandag 8 mei 2017

Cassette gordijn

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Verano Rolgordijn cassette. Rolgordijnen op maat met cassette is erg geschikt om je ramen volledig te verduisteren, dit in combinatie met de optionele zijprofielen.


Dit verduisterende rolgordijn heeft een 1 verduisterende stof en een slanke cassette. Hierdoor is dit rolgordijn ideaal voor kleine en draai- kiepramen. Je kunt het rolgordijn boren, plakken of klemmen.


De zilverkleurige achterzijde zorgt voor verduistering en warmte reflectie.

Dit rolgordijn verduisterend met cassette is geschikt voor ieder huishouden. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in kleuren en de bijgeleverde aluminium cassette in kleuren, waardoor er altijd een combinatie bij zit die bij jou past. Voordelige duo rolgordijnen met cassette. Binnen dagen in huis en keuze uit veel stoffen en kleuren. Pure Living - Cassette Rolgordijn Verduisterend - Jeans blue - 40x1cm.


Door de slanke, compacte cassette is het rolgordijn mooi in verhouding met je raam. Het duo rolgordijn is volledig op maat te bestellen. De stevige stoffen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De stofkleur, cassette kleur, ketting en kettingzijde kan gekozen worden.


Daarnaast worden de producten perfect op maat gemaakt. De bijgeleverde steuntjes monteer je met een boormachine eenvoudig aan je kozijn, muur of plafond. Vervolgens klik je de cassette in de steuntjes vast. De cassette kan ook geplakt worden. Je plakt de cassette op het kozijn zonder dat je hoeft te boren of te schroeven.


De ideale oplossing voor kunststof kozijnen.

Bij houten kozijnen kun je de constructie verstevigen door middel van kleine schroefjes. Wanneer je de slaapkamer wilt verduisteren is de mini cassette ook het ideale product. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


Uw rolgordijn is ook te leveren in een aluminium cassettesysteem dat ook wel koof of sierkoof wordt. De mini rolgordijn met cassette verduisterend is gebaseerd op de gewone verduisterende rolgordijnen, maar zijn geschikter voor de kleinere ramen. Onze verduisterende rolgordijnen met cassette bieden u op een stijlvolle wijze privacy en zorgen voor een goede verduistering. De aluminium cassette is verkrijgbaar in kleuren en zorgt voor een prachtige afwerking. Door de grote keuze in stofkleuren vindt u altijd een kleur die bij uw smaak en woonstijl past.


De rol van het gordijn is weggewerkt in een cassette en de twee zijgeleiders zorgen ervoor dat het gordijn meebeweegt met het raam. Ook kunt u kiezen voor een cassette rolgordijn, welke geplakt kan worden op uw kozijn via plakstrips. Dit is dus perfect als u niet wil boren of schroeven in uw kozijn! Het rolgordijn is dan ook de perfecte oplossing voor draaikiepramen of dakramen.


Contact Alle contact mogelijkheden op een rij. Transparante rolgordijnen hebben vooral een decoratieve functie. Ze geven je kamer sfeer en iets meer privacy dan geen gordijnen voor je raam. Als je de rolgordijnen naar beneden doet, dan kun je toch blijven genieten van het daglicht. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt.


Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts