dinsdag 30 mei 2017

Indirecte heteluchtverwarming

Een indirect gestookte heater wordt cv-zijdig gevoed. Door middel van een ventilator wordt de warmte de ruimte in geblazen. Warmteservice verkoopt diverse modellen van een indirect gestookte heater van het merk Winterwarm.


De Home Supply Unit (HSU) is een indirect gestookte luchtverwarmer. Hierbij wordt de vrijkomende warmte uit bijvoorbeeld een cv-ketel, stadsverwarming of warmtepomp overgedragen aan de luchttoevoer, via een warmtewisselaar met een tussenmedium (water).

Wij hebben meerdere soorten luchtverwarmers. Onze nieuwste is de indirect gestookte Elan 4. Daarnaast hebben we de indirect gestookte Elan 2. De Elan serie kan zowel bij nieuwbouw als bij vervanging een goede oplossing bieden. De Elan is beschikbaar in de uitvoeringen 1 en 25.


Ben in het bezit van eveneens Brink Elanicm CV ketel. Een besturingsunit met een microprocessor regelt en controleert de veilige werking van het toestel.

Vaak kies je het niet en zit het in de woning die je hebt gekocht of wilt kopen. Dan heb je een huis op het oog, welke is voorzien van heteluchtverwarming. Wat zijn de voor en nadelen van dit luchtverwarmingssysteem? En wat doet het qua maandkosten in de gasprijs en is het goedkoper dan CV?


Heteluchtverwarming is vreselijk. Sommige mensen zeggen: maar ik heb gelukkig geen radiatioren, maar ze vergeten even hoeveel volume ze in huis verliezen door de dikke leidingen. De warmtewisselaar in de luchtverwarmer wordt hiermee verwarmd zodat ook de toe te voeren lucht opgewarmd wordt welke door de warmtewisselaar geblazen wordt. Indirekt gestookte luchtverwarming. U kunt de volgende toestellen van Elan direct in onze webshop bestellen: Elan 2. Toestellen van Elan zijn voorzien van een gelijkstroomventilator.


Hierdoor biedt het toestel zowel een stille als efficiënte oplossing. Wilt u luchtverwarming of heteluchtverwarming in uw woning voor een aangenaam binnenklimaat? Jong Luchtverwarming is gespecialiseerd in luchtbehandelingen.


Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de installatie van (hete)luchtverwarming in combinatie met een ventilatiesysteem. De Multicalor MC-EE (modulerende) luchtbehandelingskasten zijn indirect gestookte luchtverwarmers met een tijdloos strak design. De MC toestellen zijn beschikbaar in drie bouwgroottes afhankelijk van het motorvermogen.

Praktisch is de omkasting vervaardigd uit elektrolytisch verzinkt, wit voorgelakt. Uw heteluchtverwarming vervangen. In het verleden zijn er door bouwbedrijven als de Slokker Bouwgroep, VOS Bouwonderneming, Bouwbedrijf VDM en de Stichting Eigen Woningbezit veel zogenaamde spaarwoningen gebouwd. Vaak zijn deze woningen voorzien van een indirect gestookt luchtverwarmingssysteem, een boiler en een wtw-unit (warmte terugwin unit).


Dan adviseer ik mensen tegenwoordig vaak om te gaan voor een indirect gestookt systeem. Dat wil zeggen een normale HR combiketel, met een indirect gestookte luchtverwarmer. Op die manier ben je af van een gasboiler of geiser.


Verplaatsbare heteluchtverwarming - op brandstof. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van direct gestookte luchtverwarming maar leveren ook indirect gestookte luchtverwarmers, luchtgordijnen en recirculatie-units, uiteraard met alle bijbehorende accessoires. Na trouwe dienstjaren had onze heteluchtverwarming het dan toch begeven. Al snel viel mijn oog op Ecomlease. Na een goed gesprek met Kees Hollenberg was ik al gauw overtuigd dat ik met hem zaken ging doen.


Hoe moet ik dit soort verwarming zien? Ik bedoel, hoe werkt zoiets? Heb je ooit spijt gehad van deze vorm van.


Ook geven wij advies op het gebied van leefklimaat en efficiënt energiegebruik in uw woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts