woensdag 24 mei 2017

Flexa pure mild grey

Bestel snel bij onlineverf. Inspirerende artikelen met deze kleur. Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang,. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk.


Met onze kennis en ervaring kunnen wij de pigmenten selecteren die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.

Onze winkel is dé inspiratie- en belevingswinkel op het. Flexa Pure Kleurstalen op Aformaat en kies morgen jouw kleur. Vol Aarde - Mengkleuren Collectie. Veen - Mengkleuren Collectie. Op zoek naar Pure Verf of Lak?


Specialistisch advies nodig? Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Verkrijgbaar in verfspeciaalzaken. Zodra je de Pure kleurstalen niet meer nodig heeft stuur je ze retour en ontvang je binnen enkele werkdagen het aankoopbedrag van de stalen retour.


Koop €5- Pure by Flexa verf (of een veelvoud hier van) bij één van de Pure dealers. Flexa is al meer dan jaar trendsetter op het gebied van kleur. Jaarlijks wordt in oktober de nieuwste verftrend bekendgemaakt. Naast kleur nemen ook innovatie en duurzaamheid een belangrijke plaats in bij dit verfmerk. Flexa richt zich hoofdzakelijk op doe-het-zelvers.


Je ontkomt er dus niet aan om Flexa verf te bestellen bij VERFWINKEL. Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Watergedragen zijdeglanzende lak voor binen op hout, meubels, kozijnen, deuren. Bekijk ons uitgebreide Pure assortiment. Verwerken met kwast of anzarollers. Eventueel verdunnen met water, gereedschap reinigen met water. Nieuw, kaal hout voorbewerken met Pure grondverf.


Hoe werkt de Flexa Kleurtester? Knijp zachtjes in de Kleurtester tot er verf op de roller verschijnt.

Breng de verf direct aan op de muur die je wilt verven of op een stuk karton en plak deze met schilderstape op de muur. Als u een Flexa kleur uitkiest met behulp van deze pagina moet u er rekening mee houden dat de kleuren zoals weergegeven op deze pagina kunnen verschillen met de specificaties van daadwerkelijke Flexa kleuren. Er kunnen dus kleurverschillen zijn. In ons huis hebben we gekozen voor de kleur Mild Tundra (lockerkast) Real Tundra (badkamer) Delicate Tundra (barndoors slaapkamer en kist in de woonkamer) en Lush Tundra (bankjes, stoelen en kastjes).


Flexa muurverf kleur bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Voor een adembenemende resultaat op je muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts