vrijdag 26 mei 2017

Behang oceaan

Behang oceaan

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Omring je met alle dieren die je ook maar in de zee kan vinden en zwem in gedachten met hun mee. Leuk voor in de badkamer maar eigenlijk ook voor in elk deel van het huis.


Geniet van de mooie en rauwe natuur en de perfecte harmonieuze omgeving met onze behang van de majestueuze oceaan , geef je kamer de aandacht die het verdient. Aanbrengen zoals ieder ander behang Duidelijke plakinstructie wordt bijgeleverd Let op: Voor het mooiste effect bekijk je het behang van een geringe afstand. Van zeer dichtbij bekeken is een licht wazig effect onvermijdelijk. Kijk voor een uitvoerige handleiding op onze instructie pagina.


Wij produceren al het behang zelf. Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers. Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt. Zeeën en oceanen zijn elementen van onze planeet die altijd nog veel indruk maken op een groot deel van de menshei vooral omdat we de dieptes nooit hebben kunnen verkennen zoals we zouden willen. De barre omstandigheden en het niet kunnen ademen onder water vormen de belangrijkste obstakels bij het verkennen van de onderwaterwereld.


Behang oceaan

Dit Fotobehang Ocean breeze is een gemakkelijke manier om een zomerse look te creëren. Het fotobehang is gedrukt op papierbehang. De behanglijm wordt bijgeleverd. Het voelt bijna of je zelf midden in de golf zit. Dit fotobehang neemt je mee naar de waterwereld tussen de golven.


De surfer staat moeiteloos op zijn surfplank, het lijkt of hij op het water zweeft. Of je nu dicht bij de zee woont of niet, met deze foto haal je de oceaan in huis. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang.


Behang oceaan

Fotobehang heeft een levertijd van enkele dagen maar is zeker online bestelbaar. Je kunt je behang bestellen via onze website en thuis laten bezorgen. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Op de hoogte blijven van HORNBACH?


Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Verder kun je onze nieuwste folder bekijken. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Elk behang bevat opmerkelijke en levensechte afbeeldingen van vissen en andere prachtige levensvormen die onder water leven. Ons fotobehang zal je ruimte voorzien van duurzaamhei ogenschijnlijke rust en de kracht van oceanen en het ecosysteem dat zij herbergen. Dit mooie oceaan behang zorgt voor rust in je kamer door de mooie kleuren. Dit is zeker niet alleen leuk op de kamer van de kids.


De kwaliteit van het fotobehang was goed Mooi van kleur en geen vieze chemische geur. We vonden het wel jammer dat niet de HELE toegestuurde FOTO kon worden afgedrukt op ons aangevraagde behang. Jullie gingen de foto indelen in delen.


Of gewoon lekker de oceaan in te duiken om te. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang ,. Behang walvis in de oceaan geeft sfeer aan de babykamer of peuterkamer van je kleintje. Door de blauwe tint geschikt voor op de jongens,- of meisjeskamer. Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven.


En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur. Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Behang vind je in alle stijlen, dus er is altijd behang te vinden dat bij jouw interieur past. Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang.


Dit behang is geschikt voor grote ruimtes. Voor kleine ruimtes kun je beter voor pastelkleurig behang gaan, omdat dit behang de ruimte de nodige lichtheid geeft. Geel behang kan de concentratie en creativiteit bevorderen en is dus ideaal voor op kantoor of school. Rood behang trekt de aandacht en wekt de eetlust, en is dus ideaal voor in de keuken. Behang en verf: goedkoop en voor elke ruimte in huis Bij Kwantum slaag je altijd voor je behang en verf in allerlei soorten en kleuren.


Hier vind je een ruim collectie in diverse soorten behang en (krijt)verf. Ook voor plakfolie kun je bij ons terecht. Ook inspiratie en tips over behang geven we je graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts