maandag 8 mei 2017

Capi europe bloempot

Capi europe bloempot

Vind nu je volgende vakantie. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Capi Europe Bloempot tot goedkoper. Made in Holland bloempotten.


Capi europe bloempot

Deze bloempotten met oranje binnenkant worden ontwikkelt en ontworpen in onze eigen fabriek in Tilburg. Deze Hollandse potten kenmerken zicht door de oranje binnenkant. Het design van de Capi Nature collectie is, zoals de naam zegt, geïnspireerd op de natuur. De natuur bestaat uit mooie vormen en texturen en die benadrukken we graag extra op onze bloempotten. Het natuurlijk design zorgt voor een ultieme samenhang tussen pot en plant.


De Capi Urban serie gaat al een hele tijd mee. De Hollandse bloempotten kenmerken zich door moderne eenvoud. Daarom zijn deze bloempotten omgedoopt tot Capi Urban.


Capi europe bloempot

Capi plantenbakken zijn gemaakt in Nederland en van zeer hoogwaardige materialen. We beschikken ook over potgrond en planten. Ontdek alles van Capi online bij Wehkamp. Voor 23:bestel morgen in huis. Kies uit 3producten vanaf € 20.


De bloempotten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er vierkante, ovale en ronde potten. Capi bloembakken van boven de €5- gratis thuisbezorgd!


Met verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van de productie vindt plaats in de fabriek in Tilburg. Daarnaast zijn de potten van Capi vorst- en uv-bestendig. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Capi : bloempotten met veel voordelen. Deze pot zal zeker een rustig en toch speels karakter geven aan elke binnen- en buitenruimte en is perfect te combineren met andere beschikbare vormen en afmetingen binnen de Capi Nature Row collectie! Capi Nature is een serie die is geïnspireerd door vormen en structuren uit de natuur. Hierdoor worden de planten één met de potten.


Capi europe bloempot

De potten worden geproduceerd in Nederland. Met deze bloempot haal een stijlvol item in huis dat je zowel binnen als buiten kan plaatsen. De pot is zowel vorst- als uv-bestendig, beschikt over een afwateringsgat en is een lichtgewicht. Een bloempot voor de huiskamer kiezen kan een hele klus zijn. Er zijn zoveel kleuren en materialen!


Koop sierpotten daarom bij voorkeur met een paar tegelijk, zodat deze potten elkaar mooi aanvullen. De capi europe nature rib geeft een natuurlijke touch aan je tuin. De mooie pot lijkt van steen, maar is helemaal gemaakt van stev. Uit onze collectie potterie.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Capi Tutch Pot bol II 35xzwart. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen! Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan!


Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts