vrijdag 19 mei 2017

Behang linnenstructuur

Behang linnenstructuur

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Behang linnenstructuur

Op zoek naar Linnenstructuur behang ? Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins.


Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Dit behang is perfect voor de decoratie van een woonkamer of slaapkamer. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Haal veel warmte en sfeer in huis met dit trendy behang met effen linnen structuur.


Behang linnenstructuur

Behang Flamant Les Memoires. In de behang collectie van Arte Les Memoires staat de stijlvolle linnenstructuur centraal. Alle negen dessins in deze collectie hebben dezelfde linnen look als basis. Dessins zoals Poterie, japonais, aventure.


Je kunt dit behang met veel stijlen combineren en is een ideaal alternatief voor verf. Kortoeen absolute must-have. Afmetingen en herhaling De afmetingen zijn 0. ESTAhome behang linnenstructuur bruin.


Ons behang wordt geprint op zeer hoogwaardig vliesbehang met fraai linnenstructuur in banen van cm… FABRIC Zeer uitvergroot detail van een vintage stof maakt een ware eyecatcher van een behang ! Kleuren : grijs goud ThemaBarok, Linnenstructuur , Ornamenten lijmadviesBison. Uitverkoop uit voorraad voor een geweldige deal, zonder fratsen. Eerlijk en goedkoop behang.


Esta home behang linnenstructuur roze. Prachtig behang uit de Let’s Play collectie van Esta Home. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen. Dit stijlvolle behang met linnenstructuur in ivoor wit heeft een prachtige matte look.


De zichtbare en voelbare rijke textuur van het behang geeft het behang bovendien een extra warme uitstraling. Stapelgoed is een label dat is ontstaan uit passie voor wonen en staat voor unieke en eigentijdse (woon) accessoires. Stapelgoed heeft twee collectielijnen: Stapelgoed STGD en Stapelgoed Handmade. De Stapelgoed Handmade collectie’s zijn ontworpen en gemaakt in eigen atelier.


Met dit trendy behang met linnenstructuur in groen haal je veel warmte en sfeer in huis! Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts