vrijdag 12 mei 2017

Nostalgische geurzakjes

Bestel simpel jouw woondecoratie online. Shop direct online op beslist. Ruim aanbod Aroma diffusers. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken Etherische olie.


Een speciale kaart om een bijzonder iemand te verrassen met deze kaart.

Op de achterkant van de kaart kun je een persoonlijke boodschap schrijven. Maar natuurlijk is deze kaart ook leuk om thuis neer te zetten en te genieten van een heerlijke geur! Unieke geurzakjes met een persoonlijke tekst, Leuk om te krijgen, te geven als kadootje of te versturen als ansichtkaart. Unieke nostalgische geurzakjes zijn erg leuk om cadeau te geven én te krijgen.


Je kunt het ook verwerken in een kado. Deze unieke nostalgische geurzakjes zijn erg leuk om cadeau te geven, aan iemand te versturen of in een mooi boeket te doen. Natuurlijk ook om thuis neer te zetten en te genieten van een heerlijke geur!


Altijd leuk papieren nostalgische geurzakjes maken gevuld met lavendel, alle materialen vind je op onze website.

Van het Franse merk Savonnerie de Nyons zijn er geurzakjes met nostalgische dessins en met dierendessins. Ze zijn geparfumeerd in de geuren lavendel, rozen, coton of angelica. Deze laatste geur doet denken aan de parfum Angel van Thierry Mugler. Woon- en Cadeaushop Studio N. Papieren geurzakjes nostalgie.


Er zijn verschillende presentatierekken beschikbaar voor de winkel. Een vierkant geurzakje in de geur rozen. Het geurzakje is van het Franse merk Savonnerie de Nyons.


Op het geurzakje staat een nostalgische afbeelding van de Eiffeltoren. Haal de papieren geurenvelop uit het cellofaanzakje en leg deze in de klerenkast, in de kamer of in het toilet. Nostalgisch geurzakje Eiffeltoren. Deze kunt u in kleine en grote aantallen bestellen voor verkoop in uw winkel.


Maak uw keuze uit bloemengeuren zoals lavendel en jasmijn of kruidige aroma’s zoals musk en dennenappel. Het Bridgewater geurzakje Vanilla Cream laat uw huis heerlijk ruiken. Geurzakjes - HALEN = BETALEN.


Bridgewater Vanilla Cream is een zoete vanille creme geur en daardoor het hele jaar heerlijk. Deze geurzakjes gaan 3-maanden mee.

Als de geur wat vermindert, kun je het zakje schudden, waardoor hij weer heerlijk ruikt. De Bridgewater geurzakjes zijn gemaakt van gerecycled. Een groot assortiment nostalgische geurzakjes.


VOORBEELD Budget geurzakjes met servet en voordelige vulling - Allerlei leuks nostalgische hobbymaterialen en decoratie Meer informatie Bekijk deze pin en meer op Gifting van Melanie Kozmon. Ik heb er ook al een heel aantal verkocht op een vrijmarkt. Er zit een heerlijke geur van echte geraspte marseille zeep in. Afgewerkt met een leuk kantje en aan elk geurzakje hangt een bedeltje. Deze heerlijke nostalgische geur heeft vleugjes kaneel, gember en nootmuskaat.


Dit interieurparfum brengt licht zoete gezelligheid in je huis. Naai allereerst het aparte vormpje (zoals een hartje, ruitje, rondje, etc.) op één stuk stof. De geurzakjes van Bridgewater Candle gaan 3-maanden mee.


Dit wordt de voorkant van het geurzakje. Stik vervolgens de twee stukken stof aan elkaar (de goede kanten aan de buitenkant), maar houdt de bovenkant open. Je stikt dus drie randen aan elkaar.


Vul het ontstane zakje met potpourri.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts