dinsdag 23 mei 2017

Skagen herenhorloge

Een minimalistisch design gemaakt voor jou met oog voor detail! Hamden en laat je inspireren. Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas! Vind hier eenvoudig jouw nieuwe herenkleding. Nu eenvoudig online boeken!


Vandaar het brede en gevarieerde aanbod in de hedendaagse collectie.

Wat veel liefhebbers van het merk steeds doet terugkomen is dat er verschillende horloges verkrijgbaar zijn, die behalve mooi, ook nog eens heel dun zijn en daardoor buitengewoon comfortabel dragen. Nu SALE met korting tot. Gratis bezorging en retour. Het zilverkleurige horloge heeft een ultra dunne horlogekast en een grijze wijzerplaat met blauwe details. Dit horloge wordt geleverd in een luxe bewaarverpakking.


Zoek je een horloge met uitgebreide functies die je kunt verbinden met je telefoon? Doordat het model dun is is het draagcomfort groot. Kijk ook eens bij de Lorus horloges!

Skagen Denmark herenhorloges – Less is more. Reserveer online, laagste prijzen. Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Alle sieraden vind je op beslist.


Voor het produceren van deze horloges wordt gebruik gemaakt van de meest kwalitatieve materialen. Bestel simpel en snel jouw sieraden. Het klokje bevat ook een datumaanduiding. Wanneer u zoekt naar comfort én design in één horloge is dit het ultieme horloge voor u! Dit item is uitgesloten van promotiecodes.


Gebaseerd op 1Beoordelingen van klanten. Hoogwaardige materialen die zich perfect rond de pols vormen. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat welke is afgedekt met mineraalglas. Always free shipping, no minimum. Op verlanglijstje zetten of verwijderen van verlanglijstje.


De horlogekast is gemaakt van titanium en heeft de kleur zilver. Deze band heeft een inhaaksluiting die makkelijk verstelbaar is.

De zwarte wijzerplaat oogt eenvoudig en is voorzien van een zilver streepindex en wijzers. Daarnaast is het Scandinavische simplicity design een echt unieke eigenschap van deze prachtige horloges. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Nieuw dapper horloge van skagen. Deze extra toevoegingen bestaan uit bijvoorbeeld een aanduiding voor de datum. Laat het ons weten dan bestellen wij deze voor u!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts