donderdag 18 mei 2017

Planten muur

Plant Totaal levert ook de Plantenmuur een verticale wand met planten voor binnen en buiten. De Plantenmuur is een echte eyecatcher voor een entree van het bedrijf maar uit TNO onderzoek blijkt dat de Plantenmuur ook betere prestaties bij mensen realiseert, kortom een investering die zich snel terug verdient. Bij een plantenmuur in kantoor of restaurant wordt er een verticale tuin aangelegd waarbij een dynamisch effect gecreëerd wordt door het gebruik van diverse soorten planten. De verticale tuin staat op dit moment erg in de belangstelling om diverse redenen.


Veel groenbeleving op een kleine oppervlakte is een.

Living wall, green wall, plantenmuur , you name it: deze muurbekleding heeft eindeloos veel bijnamen verworven met haar prachtige uiterlijk en is daarnaast. Het liefste nog met voorbeelden erbij. Ik behoor tot de laatste categorie. Ik vind het een ontzettend leuk idee om planten in je interieur te verwerken maar heb wel een beetje zoiets van, hoe dan. Daarom ben ik op zoek gegaan naar voorbeelden om een planten muur te maken!


En die wil ik graag met je delen. Groene planten muur - Living wall - Artiplant creatieve kantoorplanten.

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van groene muren, maten en prijzen. Plantenwand is een modulair opgebouwd systeem bestaande uit losse kunststof bakken die op een slimme manier in elkaar gezet kunnen worden. Altijd al een verticale tuin willen hebben?


Een verticale tuin zelf maken is makkelijker dan je denkt! Binnen zeven stappen heb jij die droomtuin. Een nieuwe trend die we zien is de integratie van de levende groene muur en het bestaande ventialtie-systeem in een gebouw of woning. Daarbij gaat de lucht eerst door de plantenmuur heen voordat deze terugkomt in de woning waardoor deze ook werkelijk gezuiverd wordt van vervuilde stoffen. Tips over hoe je je stadstuin voorziet van een verticale tuin.


We bespreken aanleg, de veste planten en onderhoud. Planten muur kunt u eenvoudig bij ons online bestellen. Onze planten muren zijn zowel fantastische in uw kantoor als ook in uw huis. Ideaal als je weinig ruimte hebt voor planten! Een plantenbak of bloempot aan de muur geeft een levendige wanddecoratie.


Muur bloempotten zijn er voor binnen én voor buiten en je bevestigt deze met een haakje of schroef in de muur of aan de schutting. Bij Interieurbeplanting Van der Vleuten kunt u uw plantenwand decoreren met mos. U heeft keuze uit verschillende kleuren en soorten gemummificeerd mos.

Als u wilt ontwerpen wij zelfs een moswand met uw bedrijfslogo! Frames en lijsten worden in het gewenste formaat en de juiste uitvoering geproduceerd. Ga voor originele potten en plantenbakken: zo is jouw kamerplant net iets anders dan de rest! Mijn buren hebben een flinke uitbouw geplaatst en nu kijk in aan kant tegen een flinke muur op.


Als de verbouwing klaar is wil ik proberen de muur met mooie. Muur (Stellaria) is een geslacht van kruidachtige planten uit de anjerfamilie (Caryophyllaceae). Plantenrekken koop je eenvoudig online bij bol. Bekijk het bord planten aan de muur van saskianoort op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Planten, Muur en Binnenshuis tuinieren.


Voordat je aan de slag gaat, is het handig om de compositie alvast te bepalen. Leg de mandjes en rekjes die jij wil gaan gebruiken voor je plantenmuur op de gron en bepaal welk mandje op welke plek komt. Heb je toevallig nog een kartonnen doos liggen? Droom jij ook al jaren over een plantenmuur in jouw woonkamer of keuken, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of woon je misschien wel in een huurhuis?


Geen zorgen, er zijn meerdere manieren om zelfs in een huurhuis een plantenmuur te rocken. Al een tijdje stond er een DIY plantenmuur op mijn lijstje. Met wat houten latjes maak je nu makkelijk je eigen plantenhouders voor je groene muur ! Miranda, Froukje, Thomas en Tom zijn druk bezig met de Maakplaats.


Om de Maakplaats een groene uitstraling te geven, richt Tom zich op het maken van een wand met planten. Verticaal tuinieren houdt in dat je optimaal gebruik maakt van schuttingen en muren. Veticaal tuinieren doe je zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts