maandag 15 mei 2017

Pip eijffinger

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Voor 22:bestel morgen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


With outspoken and colourful designs for wallpaper and fabrics, we would like to make your world more beautiful. In all these years, our curiosity, creativity and desire for innovation have remained unchanged.

Felle rood- en rozetinten, vergrijsde blauwen en bijzondere groennuances zijn gecombineerd met leigrijs en boterbloemgeel. Behang met fijne motiefjes geeft rustige ruimtes een zachte uitstraling en met de wallpowers maak je van je muur een uitbundig. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Kies dan uit een van de vele wallpowers die een knal geven aan jouw kamer!


Onze nieuwste wallpowers zijn de Good Moring en de Pip Jardin. Benieuwd geworden naar de rest de wallpowers? Met Bloemen, Vogels, Stippen. Pip tegen de beste prijzen vind je op beslist.

In de catalogus kun je alles bekijken. Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus! Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux.


Staat uw gewenste artikel of behang collectie er niet bij? De collectie heeft frisse, vrolijke kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Pip Studio behang is al jaren enorm populair en gewild.


Een echte eyecatcher voor uw interieur. Het is een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne toepassing. Verdeeld in banen van ongeveer cm. Dit is vliesbehang (SmartPaper).


Makkelijk plakken dus, zonder behangtafel en inweektijd. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Al collecties lang tovert dit behang interieur om in een uitbundig statement.


EIJFFINGER is trendsetter op het gebied van wandbekleding in Nederland. Bovendien krijg je gratis de bijbehorende lijm erbij geleverd bij aankoop van of meer rollen. Gratis verzenden vanaf €5- ! Ze werken regelmatig samen met designers, en met designmerken. Hieruit zijn spectaculaire behangcollecties voortgekomen, zoals van Pip en Rice.


Er is ook een samenwerking met het Rijksmuseum waar de collectie Masterpiece uit voortgekomen is.

Eijffinger PIP studio behang Birds in Paradise groen € 595. Denk hierbij aan hout, leer, beton en marmer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts