maandag 8 mei 2017

Beige rolgordijnen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ontdek ons ruime assortiment! Beige rolgordijnen tegen lage prijzen. Goedkoper Dan In De Winkel.


Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen.

Het rolgordijn heeft een afmeting van 150x1cm. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze.


Ideaal voor ramen aan de zonkant van je huis. De bedieningsketting is naar keuze links of rechts te plaatsen. Dit prachtige ecru beige rolgordijn geeft jouw interieur een stoere look, erg geschikt dus voor een industrieel interieur!


Door zijn verduisterende stof is deze ook erg handig voor op de slaapkamer, hij houd namelijk licht en hitte tegen. Verduisterende stof uitermate geschikt voor de slaapkamer. Met witte achterkant voor extra licht- en warmtewering.

Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Bij HEWO bestel je het beige rolgordijn op maat online en het wordt rechtstreeks en gratis geleverd vanaf onze eigen fabriek in Weert. Geen dure winkels of tussenhandel waardoor je tot voordeliger uit bent dan in de reguliere woonwinkel. Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel.


De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers. De achterzijde van de stof heeft dezelfde kleur als de voorzijde. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Door een beige duo rolgordijn in je ruimte op te hangen creëer je optisch meer ruimte door de lichte kleur.


Een beige duo rolgordijn kan in zeer voordelige standaardmaten én 1 op maat geleverd worden. Kies je voor een duo rolgordijn met een open profiel of toch met een luxe gestroomlijnde cassette? Beschikbaar in populaire verduisterende kleuren.


Onze dakraam rolgordijnen worden altijd geleverd met een gesloten cassette aan de bovenkant, zijprofielen en een borstel aan de onderlat.

Rolgordijn HELIN 240x1beige. Door de luxe uitstraling zal een beige dakraam rolgordijn je ruimte een warme uitstraling geven en daarnaast volledig verduisteren. Het heeft een afmeting van x 1centimeter. U bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen.


Wil je een rolgordijn kopen? Daarnaast zorgt de lichtdoorlatende stof voor een natuurlijke lichtinval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts