woensdag 10 mei 2017

A0 lijst ikea

Alle contactgegevens van de IKEAvestiging. Neem eenvoudig contact op. Lijsten in alle kleuren en materialen. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten. Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. Aformaat wissellijsten, fotolijsten en posterlijsten.


De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto. En dat voor de scherpste prijs. In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen. Elk type kliklijst van dit formaat is geschikt voor een ander doel en heeft een andere uitstraling.


Bij ons vindt u verschillende soorten kliklijsten A0. Voor welke Alijst u ook kiest, u bent altijd verzekerd van goede en opvallende advertenties. Een houten wissellijst Akunt u in diverse kleuren bestellen en ze worden geleverd met een polystyrene plaat, waardoor ze extra veilig zijn in het gebruik.


Naast de houten variant vindt u bij ons ook aluminium wissellijsten A0. Een wissellijst van dit type is door de dunne rand van 10mm een sierlijke lijst. Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.


Ook te gebruiken zonder passe-partout, voor een grotere foto. Stel een schilderij samen dat bij jou en je muren past door de grootte van het schildersdoek te kiezen, een motief dat je mooi vindt en de kleur van de lijst. De anti-reflectie pvc-folie beschermt de poster tegen vocht, vuil en beschadigingen. Deze lijst is getest en goedgekeurd voor gebruik in kinderkamers en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


IKEA - FISKBO, Fotolijst, zwart,. De kliklijst Ais dan ook erg geschikt voor reclame-uitingen met een grote omvang. Daarnaast bent u met een Alijst verzekerd van opvallende reclame. In ons assortiment vindt u klik wissellijsten in diverse formaten, namelijk A, A A A A Aen A6. Deze zijn staand of liggend te bevestigen aan de muur.


Kliklijsten Ain vele soorten. Het assortiment is zeer uitgebreid. Zo kunt u ook kiezen voor zelfklevende wissellijsten met een magnetische rand.


Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken. Bespaar op de winkelprijzen bezoek onze online shop. Meer dan verschillende standaard maten, modellen en kleuren! Daarnaast zijn onze prijzen erg scherp, en is uw lijst op maat dus erg voordelig.


A0 lijst ikea

Ook bij grote aantallen lijsten zijn wij de beste leverancier die u online zult tegenkomen. Van Atot Aen zelfs de kleinere formaten, zoals A5. Hieronder vindt u een compleet overzicht van de kliklijsten die wij kunnen leveren.


Let op: deze maten zijn de maten van de posters die er in passen, en zijn dus exclusief de afmetingen van de lijstprofielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts