dinsdag 2 mei 2017

Maten rolgordijnen praxis

Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten , stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verduisterend of lichtdoorlatend rolgordijn ? Wij vertellen je er hieronder meer over!

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis? Rolgordijnen kopen bij GAMMA. Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat.


Kant-en-klaar rolgordijnen in verschillende maten. De kant-en-klaar rolgordijnen zijn bij GAMMA verkrijgbaar in verschillende standaard maten. De afmetingen in ons assortiment zijn zo uiteenlopend dat er altijd wel een kant-en-klaar. Wat zijn standaardmaten van rolgordijnen ?

Gelukkig zijn er standaardmaten voor (duo) rolgordijnen om je keuze makkelijker te maken. Het is daarom handig om te weten welke maat rolgordijn geschikt is voor jou. Maar welke standaardmaten voor roljaloezieën bestaan er nu eigenlijk?


Bent u op zoek naar een standaard maat rolgordijn dan voldoen de rolgordijnen van de Praxis prima. Zoekt u echter maatwerk, dan zijn wij het voordelige alternatief voor de woonwinkels. Bij ons vindt u dan ook geen standaard maten.


Meetinstructies voor rolgordijnen. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden, of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten. In alle Praxis winkels kun je eenvoudig met een bestelcomputer, raamdecoratie tot op de millimeter nauwkeurig bestellen.


Ruime keuze aan kleuren en dessins en lichtdoorlatende of verduisterende stof. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI.


Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn of met houten jaloezieën? Bij Praxis kun je raamdecoratie kopen voor iedere sfeer en iedere ruimte, bijvoorbeeld raamdecoratie voor de badkamer, slaapkamer, keuken of raamdecoratie voor de woonkamer. Je vindt raamdecoratie van hout, kunststof en meer bij Praxis.


Om rolgordijnen op maat te kunnen maken, dient u eerst de juiste maten in te meten. De transparante rolgordijnen filteren het licht en zorgen dat er nog zicht naar buiten is.

Wenst u eerder een print in uw rolgordijn kijk dan zeker eens naar onze decoratieve stoffen. Al onze rolgordijnen worden op maat gemaakt volledig volgens uw wensen. U kan op onze webshop gratis stalen aanvragen van alle rolgordijnstoffen. Nog geen producten in uw winkelwagen.


De getoonde prijzen zijn allen inclusief BTW. Wilt u de maten liever door Topjaloezieën. Met onze montage-instructies kunt u na levering zelf aan de slag om uw rolgordijnen te monteren. Je schroeft de montagesteunen vast en klikt het rolgordijn er meteen in.


De motoren zijn weggewerkt in de buis van een rolgordijn. Hewo rolgordijnen worden als ze binnen de stofbreedte vallen dan ook altijd in de juiste rolrichting gemaakt. Je bent er dan zeker van dan je rolgordijn strak hangt en de zijkanten niet omkrullen. Dan moet je eerst de juiste maat weten. Heb je ook hulp nodig bij het ophangen of inkorten?


Bekijk dan onze andere klusvideo’s over rolgordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts