vrijdag 26 mei 2017

Ggl pk10

Ggl pk10

Diverse A-merken - Rolgordijnen Hoge kwaliteit. VELUX tuimelvenster GGL PKhout wit gelakt € 49-GGU PKkunststof wit € 61-VELUX Elektrisch dakraam GGL PKhout transparant gelakt € 87- GGL PKhout wit gelakt € 88-GGU PKkunststof wit € 98-VELUX uitzettuimelvensters GPL PKhout transparant gelakt € 69-GPL PKhout wit gelakt € 71-GPU PKkunststof wit. Scharniert in het midden en kan 1graden gekanteld worden voor schoonmaakstand. Bij het dakraamrolgordijn is de stof ingesloten in zijprofielen.


Technische details VELUX daktoegangsraam. Lees hier alles over ventilatiewaarden, daglichttoetreding, maten en glastypen. Velux dakraam GGL vervangen voor de GGL PK10. Voorbereid op het plaatsen van Velux raamdecoratie. De bedieningsgreep doet ook dienst als ventilatieklep.


Controleer je e-mail adres. Ook als u uw dakraam wilt laten vervangen bent u bij AVW Dakramenspecialist aan het goede adres. Velux werkt met codes die de afmeting van een dakraam aangeven. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven, behalve de GGL maar die is te vervangen door de FK06. Maat 94x1(bxh) uitvoering wit gelakt Type.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in. Please fill in the form below with a link to the product on the site you have found it cheaper on, or provide photographic evidence and one of our sales team will contact you regarding your order. U kunt een tuimelvenster tot 180° om zijn as roteren (schoonmaakstand), zodat de buitenzijde van de ruit zich aan de binnenzijde bevindt. Op deze wijze is het zeer eenvoudig om de buitenruit te reinigen.


De VELUX DKL P(K)verduisterende rolgordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. Passend op VELUX dakramen van het type: GGL , GHL, GPL, GGU en GPU, met raamcode: PK10. Deze gegevens vindt u op het typeplaatje in de linker -of rechterbovenhoek van uw raam, achter de ventilatieklep.


De slanke cassette, zijprofielen en. De stof is 1 verduisterend en reflecteert de warmte. Inclusief belasting Aantal In winkelwagen Omschrijving. De leverancier voor al uw. Hier te koop en snel bezorgd.


VELUX tuimelvenster GGL PKhout wit afgelakt € 49-GGU PKkunststof wit € 61-VELUX Elektrisch dakraam GGL PKhout blank afgelakt € 87- GGL PKhout wit afgelakt € 88-GGU PKkunststof wit € 98-VELUX uitzettuimelvensters GPL PKhout blank afgelakt € 69-GPL PKhout wit afgelakt € 71-GPU PKkunststof wit €. In verband met childsafety wetgeving passen wij in sommige gevallen de bedieningslengte(s) handmatig aan. Wij moeten hiertoe de montagehoogte aan u vragen. Verduister uw kamer met een VELUX verduisterend rolgordijn – ideaal voor als de kinderen naar bed moeten of wanneer u overdag wilt rusten.


VELUX gordijnen bieden een effectieve regulatie voor daglicht. U heeft de keuze uit rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen, gordijnen op zonne-energie en gordijnen geschikt voor uw VELUX GGU en GGL dakramen. TIP: Velux en Mijndaglicht raden aan om het BFX waterkerend manchet toe te passen.


Het dakraam roteert 180° om de as voor het eenvoudig reinigen van de buitenruit. Deze dakramen beschikken over een met warmte behandelde houten kern, met daaromheen een naadloze, wit afgelakte en 1 dekkende afwerklaag. Tuimelvensters GGL hebben een moderne uitstraling, zijn duurzaam en zijn eenvoudig en snel in te bouwen. Bekijk ons assortiment Dakraamdecoratie in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. U gebruikt een gedateerde browser. Kader in hout (massief dennenhout) of wit polyurethaan (sterker dan PVC) afwerking, dubbele of 3-voudige beglazing voor een goede isolatie, standaard maten, maar ook op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts