dinsdag 16 mei 2017

Gordijnroede buigen

De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen.


Al verkrijgbaar vanaf €274.

Zoek naar gordijn rail op de nieuwe KensaQ. Kies uit producten vanaf € 100. Om voor u de bochten te buigen op de juiste plekken hebben wij uitgebreide meetinstructies op onze website geschreven. Hieronder de voorbeelden van de verschillende bochten welke wij voor u kunnen buigen in zowel gordijnrails als railroedes.


Veel aannemers, woninginrichters en projectinrichters maken al jaren gebruik van gordijnrails buigen , met deze online bestelmogelijkheid bieden wij nu iedereen de mogelijkheid zeer voordelige gebogen gordijnrails te bestellen. Professionele gordijnrail DCS gordijnrail is de gordijnrails waar de professional mee werkt, door ons gebogen gordijnrail loopt soepel en geruisloos tot bochten van graden. De meeste stoffeerder kunnen wel een haakse bocht in een rail buigen maar het wordt pas lastig wanneer er in een rail meerdere bochten achter elkaar gebogen moeten worden.

Een goed voorbeeld hiervan is een gordijnrail door een erker heen buigen. Voor een railroede of gordijnrail buigen bent u dus bij Home Design Shops op het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


De door u gewenste gordijnrails of railroedes worden nauwkeurig gebogen. RAILROEDE BUIGEN Buigen op maat, hoe gaat dat? Een rail, railroede of gordijnroede met bocht bestellen kan gewoon via de webshop! Kies het bocht-icoon dat past bij jouw rail bestelling met bocht. Het bedrijf waar ik mijn gordijnen bestelde, leverde de rails en boog ze gratis.


Alle keren zo gedaan, twee verschillende bedrijven in woningstoffering. Ik heb dan ook best wel dure rails, met heel kleine kunsstof runners, geluidsloos bijna. Dat makt voor jezelf niet zo uit, maar bij gehorige huizen wel voor de buren. Dan kunnen wij deze voor u op iedere gewenste vorm buigen.


Bij railroedes hangen de gordijnen onder de RVS roede, doormiddel van runners (geleiders) in de RVSrailroede. Dit vraagt om een speciale buigblok om gordijnrail te buigen. Er zijn ook wel losse hulpstukken in de handel maar persoonlijk ben ik daar niet zo weg van , de gordijnrunners blijven vaak achter deze hulpstukken in de rail haken.

Een ophangsysteem zoals een gordijnroede of een gordijnrails heb je nodig om je gordijnen en paneelgordijnen op te hangen. Gordijrails buigen is een vak! Met onze gordijntoebehoren maak je je gordijnoplossing helemaal af. Kies voor een klassieke afsluitknop of ga juist voor strak en modern.


Het voordeel van railroedes is dat er langere gordijnen aan kunnen hangen t. Bij een railroede kunnen er meer steunen gemonteerd worden. Uiteraard zijn railroedes duurder dan een gewone gordijnrail maar de railroedes hebben dan ook een veel luxere uitstraling. In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht.


De gordijnrail monteer je aan het plafond en vervolgens bevestig je het gordijn met behulp van haken of ringen aan de rails. Een gordijnroede is een gordijnstang, gemaakt van metaal of hout. De stang rust op haken, die je monteert aan de muur.


Maak een statement en kies voor een opvallende gordijnstang zoals RVS, zwart staal of hout. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede , zwart staal of eentje van hout.


Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts