woensdag 17 mei 2017

Afscheidingsgordijnen

Hoogwaardige oplossing door technische innovaties. Onze adviseur Patrick helpt u graag! Altijd een passende oplossing door maatwerk. Betrouwbare service en onderhoud.


Afscheidingsgordijnen zijn zeer opvallende elementen in onder andere werkplaatsen en magazijnen.

Ze kunnen gebruikt worden om grotere ruimtes in kleinere ruimtes onder te verdelen. Omdat ze voor een groot deel de uitstraling van de betreffende ruimtes bepalen, leveren wij afscheidingsgordijnen in een breed scala aan kleuren. Een combinatie van een snelloopdeur en een afscheidingsgordijn zorgt ervoor dat ruimtes afscheiden worden, maar nog wel (gedeeltelijk) toegankelijk blijven. Industriële afscheidingsgordijnen zijn een goedkope oplossing om bijvoorbeeld een hal onder te verdelen in verschillende compartimenten. Alle uitvoeringen worden op maat gemaakt naar de behoeften en eisen van de klant.


Compleet aangepast aan de constructie van het gebouw. Er is een zeer ruime keuze in soorten zeil, dichthei kleur en kwaliteit.

De gordijnen zijn voorzien van runners met een PVC loopvlak die door roestvrijstalen rails lopen. Mocht een andere kleur uw voorkeur hebben, dan kunt u dat aangeven op het offerte formulier. Lisoflex BV is een groothandel in strokengordijnen, decoratie-gordijnen en vliegengordijnen. Voor meer informatie neem contact met ons op.


Kom langs voor mooi ontworpen paneelgordijnen tegen lage prijzen. Gebruik ze als scheidingswan decoratie of gewoon als bedekking van je ramen. Marotec is een leverancier uit Apeldoorn van afscheidingsgordijnen lasschermen, anti-slip, persroosters, PVC strokengordijnen, industriegordijnen.


Met de vraag, kunnen jullie volgende week een afscheidingsgordijn regelen met de afmeting meter lang en meter hoog die. Wij zijn u graag van dienst! Welkom op onze nieuwe webshop. Als je al een account hebt, kun je deze opnieuw activeren via deze link. Je kunt hieronder ook een nieuw account aanmaken.


Een efficiënter gebruik van de ruimte. De wanden en gordijnen van VLP flexibele afscheidingen zijn multifunctioneel! Balkongordijn 200cm onder uw balkon voorkomt win zon, regen en verhoogt de privacy.

Ontdek het voordeel van balkongordijnen als zonwering. Voorkom wind en zon met een balkongordijn. Meer privacy met balkon gordijn van Tuinhekbekleding. Behalve afscheidingsgordijnen , filters en verlichting bieden we nog meer verschillende producten aan die u bij ons kunt afnemen. Op de website kunt u uitgebreide informatie lezen.


Eigenaar Marien Verkamman heeft minstens twintig jaar werkervaring met deze producten in de autoschadewereld. Maar ook toegepast als : bassinafdekkingen, bootkleden, afscheidingsgordijnen en hoezen in de Bouw, Watersport, Agro sector en Industrie. Verleng de levensduur van uw eigendommen door ze te beschermen met goede afdekmaterialen.


Van dekzeilen en dekkleden tot afscheidingsgordijnen en tenten: Interzeil levert altijd een passende oplossing op maat. Dit doen we aan de hand van technische tekeningen of door zelf te meten: wat voor u het handigst is! Wij leveren typen industriële gordijnen in vele soorten en kleuren. Vaste industriële gordijnen, - Combo industriële gordijnen, - Verschuifbare. Struik Deventer verzorgt al sinds jaar en dag maatwerkoplossingen voor bedrijven in bijvoorbeeld de machinebouw, vleesverwerkende industrie en op bouwlocaties.


Kantoorruimte, vergaderruimte of opslagruimte nodig regio Brugge?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts