vrijdag 12 mei 2017

Lege muur decoreren

Lege muur decoreren

Bekijk alles van LEGO in dé LEGO -Shop van NL. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid.


Lege muur decoreren

Ervaar het gemak van Wehkamp. Le ultime novità di LEGO su Zalando. Lasciati ispirare dai nostri Look di stagione. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.


Je kunt er allerlei kanten mee op, het is net een leeg canvas. Nu je weet waar je rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een groot kunstwerk voor aan de muur , is het tijd om inspiratie op te doen. Een lege muur opfleuren is vaak ook prachtig met muurstickers, hiervoor is het wel noodzakelijk dat het om een vlakke muur gaat. Op een ruwe muur is het vaak nauwelijks mogelijk om een sticker netjes aan te brengen.


Het voordeel van deze stickers is dat het aanbrengen leuk is en dat het een goedkoper alternatief is van de mogelijkheden hierboven. Met muurdecoratie geef je elk interieur meer pit. Tips, originele materialen en voorbeelden voor je woonkamer, kinderkamer en andere kamers vind je hier. Maar heb je ondanks de mogelijkheden geen idee wat je ermee aanmoet? Dan heb ik een aantal ideeën voor je waarmee je deze muren een make-over kunt geven!


Wil je een creatieve muur die je kan blijven veranderen? Plaats dan eens een magneetbor ga in de weer met krijtverf of plaats kurk tegen de muur. Dit zijn allemaal manieren om creatief met een lege muur om te gaan.


Met een kurk of magneetbord kan je continue weer andere dingen op de muur plaatsen. Vind de beste selectie lege muur decoreren fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit lege muur decoreren voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een eindeloos lange, saaie, witte muur in huis. Inspiratie voor je lege muur. Heb je nog een lege muur in huis die je wilt aankleden en gezellig wilt maken?


Hier vind je alle inspiratie in de vorm. Lege lijsten van schilderijen of fotolijstjes: je kan er onwijs leuk mee decoreren. Dit soort lijsten vind je veel bij kringloopwinkels, maar misschien heb je zelf ook nog wel ergens een paar ongebruikte schilderijen liggen. Zonde, want door de lijsten leeg te halen en deze een nieuwe kleur te geven, heb je ineens geweldig decoratiemateriaal.


Veel mensen hebben een lege muur of een muur waar we graag wat aan wisselen. Van zo’n lege muur valt erg makkelijk een eyecatcher te maken. Pas kleur toe en originaliteit toe. Klinkt misschien simpel, maar door te kiezen voor een kek kleurtje op de muur kun je deze lege of saaie muur een heel ander uiterlijk geven. Denk aan grote wandobjecten of wandkleden, maar ook een letterbord of wandrekje is een mooie toevoeging aan een lege muur.


Wij lichten drie mooie trends op het gebied van muurdecoratie uit! Trend 1: kies voor een groot wandobject. Deze muurdecoratie trend is niet meer weg te denken. Varieer in kleur en formaat maar probeer een zelfde stijl aan te houden voor een gevoel van rust en eenheid.


Lege muur decoreren

Decoreer de wand met verschillende type fotolijstjes. Je kunt ook variëren met stijlen maar dan één kleur aanhouden of allemaal dezelfde soort foto’s in verschillende lijstjes. Zo pak je je lege muur aan en zorg je voor wat meer sfeer en gezelligheid.


De lege muur zelf aanpakken. Er zijn twee kanten die je op kunt gaan bij het aanpakken van je muur. Je kunt de muur zelf bewerken, of hem laten voor wat hij is en hem in plaats daarvan decoreren met accessoires. Het is natuurlijk erg leuk om jouw muur te decoreren met kunst of een mooie plaat, maar het is natuurlijk helemaal handig als je die lege muur een nuttige invulling kunt geven. Kies er dus bijvoorbeeld voor om planken op te hangen.


Lege muur decoreren

Door dingen op deze planken te zetten creëer je eigenlijk jouw eigen decoratie, terwijl het nog opruimt ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts