vrijdag 19 mei 2017

Grondverf wijzonol

Grondverf wijzonol

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Grondverf is de basis van een verfklus. Bij twee lagen kan deze grondverf tot anderhalf jaar lang overstaan (het hout beschermen zonder aflaklaag). Universele grondverf op basis van alkydhars.


Bekijk alles specificaties! Je gebruikt deze primer voor het gronden van houtwerk binnen. De lak is op terpentine basis, dus houdt daar wel even rekening mee.


Deze verf kenmerkt zich door de zeer goede hechting is gemakkelijk te verwerken. De verf is op waterbasis en daardoor geschikt voor binnen. Je kunt de verf gebruiken op nieuw, onbehandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel. We laten jou zien wat er beschikbaar is aan lakverf en aan muurverf, net als met de grondverf die er bij nodig hebt. De grondlak zorgt voor een zeer goede hechting op onbehandeld hout, voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Het is eenvoudig te verwerken en goed schuurbaar.


Sneldrogende, corrosiewerende universele primer op basis van alkydhars. Deze grondlak is ideaal voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Bestel nu online tot korting ! De inhoudsmaat van 7ml is geschikt voor het gronden van tot m2. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Grondverf wijzonol

Wijzonol vakverf voor professionals. De metaal primer vormt de basis voor goed en hoogwaardig schilderwerk en zorgt voor een onmisbare hechting tussen de ondergrond en kunststof ondergronden, zoals kozijnen, keukenkastjes, plinten en PVC-buizen. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Andere soorten grondverf zijn goed geschikt voor metaal en kunststof, al spreken we dan vaak van een primer.


Je schildersklus voor binnen en buiten begint bij Verf De Jonge. Je koopt bij ons verf, beits en schildersbenodigdheden van topmerken, en die zijn altijd laag geprijsd. Doordat deze lakken huidvet bestendig en ook nog eens gemakkelijk verwerkbaar zijn is de Aqua productlijn populair onder schilders. Deze grondverf is prettig in de verwerking en vochtreguleren heeft een uitstekende droogtij optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep.


De grondlak vormt de basis voor goed en hoogwaardig schilderwerk op houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmeringen en dergelijke. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Dat doe je voordelig online! Deze grondverf heeft een goede vulling en zorgt voor een prima hechting van de ondergrond en de afwerklagen. Deze grondverf droogt snel, maar heeft een aantal dagen nodig om volledig door te harden, zodat de hechting zo optimaal mogelijk is.


Deze grondverf is gemaakt voor een binnentoepassing op nieuw, onbehandeld hout en voor bestaand schilderwerk of voorbehandeld metaal. De afkorting HV staat voor hoog-vullend en is dus perfect voor het gronden van nieuwe houten onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts