dinsdag 23 mei 2017

Kersenbloesem behang

Kersenbloesem behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Het fotobehang van Wall-Art. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen.


De Japanse kersenbloesem staat symbool voor de vergankelijke schoonheid vanwege de korte bloei periode. Echter aan je muur zal hij altijd in bloei staan en kan je genieten van de rustige sfeer die hij uitstraalt. Kersenbloesem Behang ARTE Sakura - Flavor Paper Collectie. Ideaal om een moderne touch aan uw interieur te geven. Het Sakura Behang ARTE is verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Gemaakt van stevig en krasvast materiaal. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken. Bovendien kun je er ook voor kiezen om het naadloos fotobehang door ons te laten behangen. Wanneer iemand op zoek is naar fotobehang van kersenbloesem , Chinese bloesem of Japanse bloesem, bedoelen ze vaak hetzelfde.


Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Ook is het behang geurloos. Het behang is biologisch afbreekbaar. Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.


In het behang zitten geen zware metalen. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes. Met dit fotobehang bewonder je de bloesem iedere dag weer en kan en haal je de lente in huis.


Kersenbloesem behang

Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Als we van de lente naar de zomer gaan, zal dit kersenbloesem vectorbehang uw werk helpen om die koele weerstijl te houden. Gratis verzending vanaf euro! Met dit behang maak je jouw interieur weer geheel uniek.


Kersenbloesem behang

Deze banen kun je stotend tegen elkaar aanplakken, dus zonder overlap. Bij de levering hebben we een duidelijke montagehandleiding meegestuurd. Wacht dan ook niet langer en bestel dit uniek behang direct voor bij jou thuis. Wij kunnen het ook voor u op maat maken.


Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Vliesbehang zet niet uit wanneer het in aanraking komt met lijm. Bij papier heeft u een plaktafel nodig, bij vlies niet. Houten wand met kersenbloesemde kersenbloesem op het hout zorgt voor een hele decoratieve afbeelding.


Vind meer dan een miljoen gratis vectoren, vector bestanden, vectorafbeeldingen, ontwerpen templates en illustraties door van. Wordt verzonden in een stevige doos en wij doen er gratis lijm bij. Photowall biedt hoge kwaliteit en snelle, gratis bezorging.


Vier het einde van de lente met deze nieuwe Cherry Blossom Wallpaper! Jouw behang wordt heel door ons heel precies op maat gemaakt. Hierdoor weet je altijd zeker dat het behang netjes en precies op je wand aansluit. Houd er rekening mee dat geen enkele wand 1 kaarsrecht is.


Kersenbloesem behang

We raden aan om je wand daarom op diverse plekken te meten ter controle. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Neem uw ontwerpen terug naar het koele weer en de temperaturen van de lente met deze nieuwe Cherry Blossom Wallpaper!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts