dinsdag 2 mei 2017

Inkijkwerende raamfolie

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Bij de inkijkwerende folie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen. De excellent versie van de inkijkwerende folie is zelfs verkrijgbaar in rolbreedtes van 5 10 1en. Inkijkwerende folie is eenvoudig aan te brengen op uw ramen.


Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw ramen voorzien van deze uitstekende inkijkwerende folie. Bij al onze raamfolie wordt een duidelijk plak instructie geleverd die u begeleid tijdens het plakken van uw inkijkwerende folie. Met zonwerende folie van Luna Glass Tinting kunt u zowel zon als warmte weren.


Informeer nu voor een vrijblijvend advies op maat.

Ook voor heldere en inkijkwerende raamfolie. Over ons Persinformatie Werken bij Action Winkelruimte gezocht Klantenservice. Raamfolie referentie projecten bekijken in uw regio? Met inkijkwerende raamfolie zorgt u ervoor dat niemand zomaar kan binnenkijken in uw woning terwijl u toch volop kan genieten van het daglicht. Vaak is inkijkwerende folie een egale, matte raamfolie.


Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een decoratieve glasfolie. Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen. Met raamfolie creëer je meer privacy zonder dat je de gordijnen dicht moet houden. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Let voor aanschaf op de bevestiging. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie.


Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker.

Kies uit producten vanaf € 299. Zowel zakelijk als particulier. UV-weren inkijkwerend en veilig! Zoals u kunt lezen, biedt inkijkwerende decoratiefolie enorm veel voordelen. Wij als specialist in raamfolie laten u meeprofiteren van onze eigen productie en invoer.


Doordat wij internationaal aan zowel de particuliere als zakelijke markt folies leveren, profiteert iedereen bij Zonwerendefolie. Deze anti-inkijk raamfolie zorgt voor een bescherming van ongewenste blikken. DB inkijkwerende statische raamfolie mat, met afmeting 90cm x 5meter.


Eenvoudig aan te brengen met water en hecht door statische elektriciteit. Voordelig en tegen inkijk. Enkele voordelen: Statisch raamfolie hecht d. Er komt geen lijm aan te pas en laat daardoor geen sporen achter op het glas of raamwerk.


Verhoog met onze inkijkwerende folie uw privacy en van uw werknemers door uw kostbare apparatuur en bezittingen te onttrekken aan het oog van anderen door de inkijk te reduceren tot maar liefst , terwijl u zonder problemen naar buiten kunt blijven kijken. Ook kunt U inkijkwerende folie gebruiken om doorkijk tussen verschillende ruimtes te. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Je kunt bij Leen Bakker raamfolie en andere raamdecoratie gewoon online kopen. Plak de folie op alle ruiten in huis. Plak het folie bijvoorbeeld ook op de ramen in deuren of als decoratie op een spiegel.


U hoeft dus geen hele meters af te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts