woensdag 1 november 2017

Fotolijst teak

Fotolijst teak

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?


Fotolijst teak

Geef je favoriete foto een stoer kader met lijst Max. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Bij ons vindt u een groot assortiment teak houten lijsten. Deze lijsten beschikken over een prachtig teak profiel van 15mm lang en zijn voorzien van handige draaiveren. Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken.


Fotolijst teak

De sloophouten fotolijsten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en modellen. De foto geeft aan welke fotolijst je krijgt toe gezonden. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.


Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Fotolijstplanken koop je eenvoudig online bij bol. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste fotolijst voor jouw kleintje.


Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Je mooiste herinneringen verdienen natuurlijk ook een prachtig plekje. Materiaal: Teak (elk fotolijstje is uniek) De levertijd op een gegraveerd cadeau is werkdagen.


Klik hier om de designs te bekijken om op het fotolijstje te graveren. Deze donkere en stijlvolle lijsten zijn uitermate geschikt voor het inlijsten van certificaten en historische documenten. Met het heldere glas heeft u altijd goed zicht op de inhoud. Bespaar tot wel via kiesproduct. Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Met de Pigura fotolijst van kwalitatief hoogwaardig teakhout, haal je een echte woon must-have in huis.


Door het simpele, elegante design is de fotolijst gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen. Gun jezelf en je dierbaren het allerbeste met hun kiekje in deze elegante fotolijst van HSM Collection. Berichten over teakhouten fotolijstje geschreven door Ibiza Outdoor. Ibiza Outdoor Teaktafels, buitentafels, lounge stoelen, diner stoelen, inrichting huis.


Met deze unieke lijsten van teakhout van HSM Collection komen ze zeker tot hun recht! Het assortiment van Wissellijstenhal is uitgebreid. U vindt nu ook houten wissellijsten in diverse kleuren, waaronder de wissellijst teak. De fotolijsten 70xzijn voor ons een standaardmaat. Ze zijn daardoor meestal op voorraa wat een zeer snelle levering mogelijk maakt.


Fotolijst teak

Naast diverse soorten lijsten is het ook mogelijk om direct een passe partout met de fotolijst 70xmee te bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts