woensdag 1 november 2017

Naambord met led verlichting

Bestel bij ons snel uw LED verlichting! Met een minimale garantie van jaar geniet u optimaal van zuinige LED -lampen. We zijn ook bekend van radio en tv. Altijd de juiste kleur licht.


Sfeer voor een gunstige prijs.

Ontdek onze LED oplossingen! Kwalitatief, functioneel en betaalbaar design voor iedereen. Binnenverlichting van alle merken op beslist. LED VERLICHT NAAMBORD SOFTLIGHT NAAMPLAAT.


Tekst wordt met speciale snijfolie aangebracht. Deze naamplaten, naamborden zijn slechts mm dik. Wij zijn de enige in nederland die deze verlichte naambordjes,naamplaten, naamborden fabriceren.


De naamborden met LED verlichting zijn in iedere maat leverbaar.

De solar naamborden op zonne-energie zijn naamplaten van RVS en bevatten een accu die opgeladen wordt door zonlicht. Dan kiest u voor verlichte naamplaten. De collectie naamplaten met verlichting is ruim.


Zo kunt u kiezen uit naamborden met LED - verlichting op stroom, batterijen of Solar naamborden. De naamplaten met LED verlichting zijn in iedere maat leverbaar. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Het mooie van dit naambord is dat enkel de gegraveerde tekst licht geeft, en de rest dus transparant blijft.


De met deze techniek vervaardigde opvallende, prijsvriendelijke LED naamborden , informatieborden, borden voor bewegwijzering en signalering etc. Verlicht naambord met zonenergie. LED verlichte naamborden zijn plexiglas naamplaten waarvan de tekst aan de achterkant wordt ingegraveerd.


Door het led verlichte naamplaat te graveren kleurt dit melkwit. Daarna wordt er led verlichting aan uw naambord toegevoegd. Naamplaten met LED verlichting zijn zeer geschikt voor buiten en binnen.


Op onze website kunt u voordelig naamplaten, huisnummers en uithangborden online bedrukken en bestellen. Hierdoor zal de tekst in uw gekozen kleur. Bijna ieder naambord wordt gratis verzonden binnen Nederlan m.

Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Kies uit 3producten vanaf € 99. Wij versturen binnen Nederland met PostNL en DHL. Daarom zijn deze led verlichte naamplaten. Speciaal model led verlichte naambord.


Led verlichte naamplaten zijn dan de oplossing. Dit naambord met LED verlichting is verkrijgbaar met diverse kleuren verlichting en graveren wij permanent met onze lasermachine. Het is mogelijk om online uw eigen naambordje te onwerpen, maar een eigen ontwerp opsturen is ook mogelijk zonder meerprijs. U kunt dit verlichte naambordje ook buiten ophangen.


LED lamp Oplaadbare Ni-MH batterij, 6mAh. Oplaadtijd in het volle daglicht (zonlicht) ca. Intelligente energiebesparende verlichting stand. Design huisnummer met LED verlichting.


Compleet met alle cijfers en letters. Ingebouwde verlichting werkt op zonne-energie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts