donderdag 1 augustus 2019

Trappenlak kleur

Trappenlak kleur

Maar let wel op bij witte en lichte kleuren , je ziet hier wel modder, haar en ander vuil op. Regelmatig schoonmaken is dus een must. Ook kan bij sommige merken vergeling optreden, zoek dit van te voren uit als je geen zin hebt om de trap na een aantal jaren bij te werken. Wil je de trap liever in een transparante kleur of houtkleur?


Na het kiezen van de juiste verf, kan er begonnen worden met het schilderen van de trap. Het is een zeer slijt- en kras vaste trappenlak die geschikt is voor de bescherming van zacht- en hardhouten trappen en leuningen die intensief gebruikt worden. De kleuren weergegeven in deze kaart kunnen iets afwijken van de echte kleur. Ook het aantal lagen en de houtsoort waarop u het aanbrengt hebben effect op het eindresultaat. Geschikt voor hardhouten vloeren en parket.


GAMMA traplak transparant zijdeglans 7ml is een kleurloze, kras- en slijtvaste lak voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin een keiharde zijdeglans trapverf met anti-slip! Deze nummer traplak zorgt voor een buitengewoon resultaat binnenshuis. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Trappenlak kleur

Ik moet een nieuwe trap verven èn lakken. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag.


Glitsa Trappenlak bestellen bij Verfwinkel. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap. De lak op waterbasis droogt snel en is reukarm. Trappenlak eXtra is sneldrogen geurarm, waterafstoten niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. De Trappenlak naturel is verkrijgbaar in de glansgraad zijdeglans.


Trappenlak kleur

De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondhei veiligheid en milieu te houden. Gooi de verfresten niet weg, maar breng ze naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval. Antislip trapverf in jouw kleur. Wij kunnen de trapverf met antislip mengen in de kleur waar jij naar op zoek bent, ook als je die eigenlijk bij een ander merk hebt gezien. Zo zorgen we voor de kleur die jij wenst, om de trap op een mooie en veilige manier te kunnen schilderen.


LET OP: Histor Trapverf is ook leverbaar in liter. Donkere kleuren zijn niet leverbaar in liter. Histor op kleur gemengd Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden.


Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Hermadix steigerhoutbeits is speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud steigerhout. Het is een matte watergedragen olie en in die zin geen traditionele beits. Het geeft kleur aan de steigerhoutenmeubelen en meestal is die in één laag op te brengen.


Met een blik van 7l doe je bij benadering m2. Is de trap in huis toe aan een nieuwe laklaag of kleur ? Wanneer je een trap gaat schilderen, is de juiste voorbereiding het halve werk. Een trap verven doe je natuurlijk het liefst met sneldrogende verf. Zo kun je de trap snel weer gebruiken. Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur , omdat het trapgat meestal vrij donker is.


Trappenlak kleur

Histor heeft speciale antislip trapverf die zeer kras- en slijtvast is, waardoor je trap langer mooi blijft. De treden hebben immers nogal wat te verduren. Als je ons stappenplan volgt, zul je nog jarenlang genieten van het resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts